16 October 2012

SISTEM DOWN PULAK

assalamualaikum .. 

pagi-pagi buta buka je blog ni haa .. terus tengok chatbox .. tengok-tengok je jadi THIS WEBSITE IS OFFLINE .. apakah ? uish .. tekanan oh .. baru semalam create chatbox tu .. terus jadi cam gini ..


p/s : godek-godek blog AKAK OKJE pun tengok jadi macam tu .. jadi tak risau sangat la .. hikhik

9 comments:

Sue PeLik said...

huhuhuhuhuu tak leh nak tinggl jejak huhuhuu

Yana Aina said...

what's wrong ?? hehe mgkn skjp jerk kot

hainom OKje said...

Yelah Dedeq......OKje pun frust jugak ni... tapi nasib ada kawan!...he...he... Busuk pya kot... Sue punya OK jee..

hainom OKje said...

Dedeq.... bila nak baik kita punya Shoutbox tuuu.... panggil pomen dedeq...

Mieya Atiera said...

Benda free, semuanya bermasalah. Mula-mula churpchurp, Nuffnang, semalam blogspot and hari nie shoutbox pulak. tsk tsk

Budak Nakal^ ^ said...

pakai busuknya lebih bagus^^

nik ros said...

akak punya ok jea.maybe kita tak sama kot kan.

Mrs Velentine said...

mmg chabox selalu down

shidaR said...

pkai cbox jela dedeq cnfrm xde mslah tau ^_^