20 October 2012

JANGAN TERASA

assalamualaikum ..

korung .. jangan terasa kalau korang ada TAG aku tuk join SEGMEN .. KOMEN blog aku tapi di JENGUK BLIK .. FOLLOW blog aku tapi aku tak FOLLOW balik .. 

aku bukan saja-saja taknak JOIN SEGMEN yang di TAG tu .. bukan saja-saja taknak JENGUK BALIK dan bukan saja-saja taknak FOLLOW balik .. 

kesihatan aku sekarang tak mengizinkan untuk aku wat semua tu lagi wat masa ni ..
harap korang JANGAN TERASA ye ..

 tengok .. da nak 3 kotak aku guna tisu .. al-maklumla .. bertitik-titik hingus .. wahaha .. silakan cakap aku pengotor ok .. kuikui ..

p/s : doakan aku cepat sembuh dan boleh join segmen lagi , komen-komen kat blog .. dan jenguk terus follow korung .. amin ..

25 comments:

elyna mirsada said...

ciannye..cpt sembuh ek dear,slsma mmg merimaskn,hehe

Che Rosliza Che mat said...

jangan lupa makan ubat ya..

Anisa Anuar said...

semoga cpt sembuh

Shasha Yacob said...

owlololo, semoga cepat disembuhkan :D

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

xpe2 semoga cepat sembuh

Mia Liana said...

get well soon dear.... huhuhu memang payah nak tidur kalau tengah selsema ni... huhuh

Jue Jaynee said...

hihikkk moga cepat sembuh

Chic Na said...

cepat sembuh deq. :)

Sue PeLik said...

yer dear! semoga cepat sembuh anak dara demam oiiiiiiiiii!! kakak kita g jusco rini. hihihi. soh beliau beli ubat selsema :)

Maria Menado~ said...

semoga cepat sembuh ya. :) kawan saya sorang kami panggil dedeq jugak. hehe.

jihah jimur said...

dah lme x menjenguk.. dah bertukar wajah dh blog kembar ni.. hmm sme la kite ^^... kat sini pon dah sebakul sampah tisu akibat selselma..sakit2 kepala.. sakite tekak.. adowai.. memang kite kembar sejati an.. huhuhu..

~didiey~ said...

take care dear :)

cik nana said...

alolor ciannyaaaa. semoga cepat sembuh yer dear ;)

Nasuha said...

Semoga cepat sembuh :)

trah zain said...

kesiannya dedeq, xpe, ujian je tu (^__^) moga lekas sembuh ^^

Ayie Abas said...

makn ubat yer....dan pergi jumpa doc semoga lekas sihat :)

ASaDa RyutaRo said...

semoga cepat sembuh. sekarang ni dah masuk musim hujan, kalau kena hujan tu cepat2 la lap sampai kering.

klu demam selsema melarat, baik jumpa doktor. ;)

hainom OKje said...

la....masih tak sihat lagi ke?...makan ubat tak??.....demam dah ok?.... ni tinggal seme aje ke? ... mandi tu jangan basah kepala sampai elok seme tu.. ...

Khalilah MNor said...

Ala ciannye... Moge cepat sembuh ye dedeq! :)

Anonymous said...

These are impressive articles. Keep up the noble be successful.

Pija Dawood said...

get well soon!

amranaiman said...

euw~~ :P

nik ros said...

kesiannya dia.byk kan rehat yea

Jna marcello said...

syg sorry baru rini pasan yg awak sakit..~ mmg bz lately ni SORRY!! anyhow GET WELL SOON .

Mrs Velentine said...

siannya dia