11 October 2012

NAK MENU MEE SUP BOLEH ?

assalamualaikum ..

ibu-ibu bapak-bapak kakak-kakak adik-adik dan siapa masuk sini .. goyang yukkk .. hahaha ..

eh eh .. tengah goyang ke ? peeewit .. goyang lagi goyang lagi .. kuikui

korung-korung .. mesti pandai masak kan ? aku tak pandai masak la .. haha ..

nak tanya menu untuk wat mee sup boleh ? 

actually aku ada nak buka gerai mee sup dan goreng pisang kat depan kedai yang sedia ada ni .. baru plan tapi kalau boleh mintak jadi la kan .. leh tambah lagi duit poket ni haaa .. hoho ..

sesiapa yang sudi membantu tu .. leh la gitahu menu nak buat mee sup best sampai orang takleh lupa taw .. hehe ..

 PAK CIK GOOGLE BAGI GAMBAR NI

p/s : minta bantuan .. help me help me .. (nak search google tapi nak tanya pendapat kakak-kakak dan adik-adik blogger dulu caranya)

17 comments:

Mrs Velentine said...

dik mee sup ni yang penting supnya cukup ramuan...akak nak kongsi tak reti ar..

Aimi Syahirah said...

Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Aishah Jahirah said...

betol tu..bahan kena cukup..cari resepi try buat sampai dapat rasa yg diingini....gud luck dik...akak xterer masak...:)

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

cer cari kat myresepi, resepi kat situ sedap2 gak... rini sy nak masak sup ayam je...

cci said...

akcherlikan...cci x ske mee sup.. kalo bihun sup tu ske la..^_^ ehehe

Kesuma Angsana said...

KA suka ni,. salam kenal tq singgah berkomen dilaman KA dah follow u juga ye 811

hainom OKje said...

Resepi OKje pulak..... kalau tekak Okje anak beranak boleh le Dedeq.... kalau orang lain makan bukan tak boleh lupa.... terus lupa ha..ha..

Chic Na said...

kite pun tak reti masak la. huhu.. semoga berjaya.

Niesa said...

semua tempat mee sup dia same ke x eh?hehe..kot2 mee sup kt sarawak ni xsama dgn mee sup kat sana..

MystoryPic said...

alamak... nak kongsi pun mee sup bujang jer... nak business tak leh la, nanti tak laku

Cik.blogger said...

hhuhu...sdpnya mi sup

Cikgu Ma said...

hm....lain tempat lain cara..tak tau nak kongsi macam mana...

nik ros said...

sis pun tak pandai msk.tapi sis suka mee sup daging dan ayam..hehe

Sue PeLik said...

saya mau jugak! saya mau jugak! huhuhu

shidaR said...

smpai xleh lupa tu ssh skit la..sbb kne tgk gak air tgn yg buat..hehee..kalo xsedap tu biasa smpai bila2 pn ingt kan hehee :p

MRS Rongoks said...

ika suka mee sup yg simple tp ramuan dia cukup :)

Pecinta pink^^ said...

kehkeh..kalo tnya akma alamt tak termasak la gamaknye :)