6 October 2012

MELOMPAT-LOMPAT KE MESRA MALL , KERTEH , TERENGGANU

assalamualaikum ..

hi .. 

korung .. semalam hari apa erk ? hah sabtu ? sabtu hari ni la .. semalam hari jumaat la kan ?
ok .. apa aktiviti korang ? kalau yang duduk kat luar pantai timur mesti la kerja kan kan ? hehe .. tapi bagi orang pantai timur ni korang watpe semalam ? 

aku dengan kawan-kawan 4 orang melompat-lompat ke mesra mall .. yela .. semenjak highway ada ni kan ? ambil masa 2 jam lebih-lebih je untuk ke sana .. jimat masa .. haha

pukul 10 pagi gerak ke mesra mall dan dalam pukul 12 lebih sampai mesra mall .. 
sampai-sampai je sana .. terus pergi cari makan pagi .. yela . sebab semangat giler nak ke sana .. sampai makan pagi pun terpaksa lanjutkan ke makan tengahari .. haha ..

menu pilihan kami nasi ayam biasa je .. 


ok .. lepas perut da boroi .. sementara tunggu kaunter tiket wayang buka pukul 2.30 pm tu .. kami pusing-pusing dan kami pun masuk pusat bowling .. eceh .. nak main bowling pulak .. hahaha .. aku terrer giler main bowling ni korung .. semua bola kira boleh masuk longkang .. kau ada ? hahaha ..

seteleh patah habis jari-jari .. mase pun da pukul 2.30 pm .. kami pergi la intai-intai tiket kan ? ni haaa .. HANTU KAPCAI .. haha ..


cerita dia ? gila la beshh .. tak benti gelak korung .. beshh .. rugi tak tengok .. pulak tu .. kami 4 orang gelak paling kuat .. semua duk intai-intai .. hah .. ko .. hahaha .. lantakla .. kami bayar .. kuikui .. 
masuk tengoh cita ni pukul 3.30 pm dan habis pukul 4.45 pm gitu la .. 

keluar je panggung .. kami terus cari barang yang nak di bawa balik sikit-sikit dan terus bertolak balik dari mesra mall pukul 5 pm dan sampai setiu pukul 7 .25 pm .. 

 
hohoho .. balik-balik terus bagi-bagi kat adik-adik .. alhamdulillah dorang suka donut ni .. hikhik ..

jom tengok gambar lagi lagi dan lagi ..
















 p/s : korung kawan aku dari sek rendah sampai sekarang .. aku harap hubungan kita ni akan berterusan sampai bila-bila .. amin ..

INCIK HUBBY : i m sorry sebab da banyak wat awak terluka .. take care .. saya hanya manusia biasa yang tak pernah lari dari membuat kesilapan ..

21 comments:

Cik Zaniff said...

bestnya jalan-jalan ngn kwn2 kan..lma x cmtu..rindu plak..huueee

cci said...

amboi.. sakan no jalan.. x ajak pon.. ^_^

btol tu.. cci pon ade gak kengkawan dr seklah rendah agi.. dan kekal sampai sekarang.. ^_^

syada said...

Wah bestnya jalan2 :D

Zierwa Zainal said...

eh.. smlm pun zz g main bowling.. hehe

Shasha Yacob said...

hamboiii, best nya.
big apple je saya tgk dari tadi. haha.

Cik.blogger said...

wah, jalan-jalan ^^

Everything's Everythings said...

Betul tu bukannya semua org berbakat nk masukkan bola kt dlm longkang tu kan? =.="

bestnya jalan2 aku duduk rumah je..
jalan2 dlm rumah >.<

Sue PeLik said...

bestnyaaa dia leh melompat2 ke mall. huhuhuhu. makanan tu kan semuanya nampak sedap jer huhuhu

-meeSUPERGIRL- said...

perghhh 2 jam! mmg tak lah an . hahahahhaa

fifie said...

Jauh kegilaan setiu dengan kerteh. MM tu tempak lepak dulu waktu study uitm dungun. hiks

~AmyLiana86~ said...

bestnya jalan2..donut tu best..dik nape shoutbox duk tengah2 ni..nak baca entry pun susah..huhu

jihah jimur said...

syoknya dia.. nak donut big apple tuh :P

~didiey~ said...

wah!syoknyeee dia berjalan...
hantu kapcai tu best tak????
nk tgk lah

Si Matatajam said...

Amboi bestnya dia melompat-lompat sakan..rindunya nak hang out ngan kengkawan camni..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ok cuma nak kata best sangat hahaha

shidaR said...

hehee..bila nk ziarah taiping plak hehee :D

.::: Princess MOMOY :::. said...

Momoy ada hal je. Kalau x bleh join dear. Hepi weekend dear

Mrs Velentine said...

wah jalan2 ngan mmbr yea,,,

nik ros said...

bestnya dapat kuar member sekali sekala kan.boleh hilang rindu

.::: Princess MOMOY :::. said...

tingginya ^__^
ala-ala model gitu

hainom OKje said...

Hantu kapcai tu best eh... Teringinlah plk nk tgk...
Dedeq...nape kat akhir entri tu ada cite sedih ngan cik hubby plk... He..he..bz body..