21 October 2012

I M BACK

assalamualaikum ..

hai korung .. sihat tak ni ? .. kalo sihat alhamdulillah .. kalo tak sihat tu .. cepat-cepat makan ubat or pergi hospital taw taw .. hehe ..

auchummm .. auchumm .. auchumm ..  eh .. ni bukan bersin sebab selsema .. ni sebab da lama tak masuk kat new post .. haha .. yela .. demam kan .. tak leh nak wat entry .. hidung duk berair je .. kang tak pepasal keybox ni basah .. haha .. pengotor ken ..

aku dah SIHAT okewh .. SIHAT dari demam je la .. batuk ngan selsema tak lagi .. hahaha .. tapi da boleh kot buat entry dan blogwalking pelan-pelan ..

 makanan time demam . haha

 yeah .. kasi bulat mata tanda da ok demam .. hehe

p/s : mekasih korung sebab doakan aku cepat sembuh .. haaa .. da sembuh ni .. berkat doa korung semua la ni ..


15 comments:

Arina Shamsul said...

alhamdulilah :)

lepas ni jaga kesihatan tau dik :)

kurangkan manis dalam makanan,tambahkan manis dalam senyuman :)

dayteenlea said...

adik
jangan makan makanan yang ada coklat
sebab akan buat demam tu bertambah teruk sebab fungsi coklat salah satu untuk memanaskan badan
sebab itu org naik gunung everest minum hot koko, kunyah coklat every 45minit adik....

lagi satu. jangan minum milo ataupun ribena ( minuman berasaskan keluarga anggur)


sekian pesanan khidmat masyrakat.heh

nis said...

huhuhuhu.. Awak dah sihat saya pulak baru nak demam XD

Visit and follow my blog ^^

nornishanisrina.blogspot.com

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

alhamdullilah suhat sudah, demam pun makan manis bagai ea.. hehehe

Chic Na said...

bagusla dah sihat. tp makanan tu semua tak bagus tu. :)

Bie said...

alhamdulillah.. lepas ni jaga kesihatan tau awak ><

nik ros said...

biasa la.selsema dan batuk lambat skit nak baikkan.jgn lupa mkn ubt yea.jaga kesihatan :)

Pykaa Pdott said...

akak mkn ais bnyak2 grenti lega trus . hahahaha :p

Jna marcello said...

nakk kit kat sikitt!! wah~ demam pun dapa kitkat SYOK laa!!! (kitkat is my fevret cokelat! yummy~

Sue PeLik said...

hahahah. makan ubat yer. elok2 jaga kesihatan.:)

MRS Rongoks said...

alhamdulillah ^^

Mira Adzlia said...

hamboih.byk mknn..hihi...Alhamdulilah da sihat dr demam...

Mrs Velentine said...

makan coklat yea...demam2 ni kena kurang makan manis

shidaR said...

jga kedai lek lok deq..ksihtan pn jga..mkn pn kne control..jgn mkn sbrangan nnt sakit balik..ssh plak jdnya kan :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

ni sebab kerja kuat sangat nih
jaga kedai dan jaga diri juga tau dear