18 October 2012

BLOGLIST BARU

assalamualaikum ..

selamat pukul 2.46 am kawan .. 
da tidor ke ?
aku takleh nak tidor lagi la .. hehe ..
bosan nih ..
haaa ..
siapa-siapa nak duk berdiri ke meniarap ke mencangkung ke kat blog dedeq ni .. sila la bagi link blog korung kat kotak komen kat bawah .. insya allah .. di update terus .. hehe ..
specialnya kalau korang jadi bloglist aku .. 
aku akan selalu jenguk-jenguk .. tegur-tegur .. komen-komen .. tak percaya ke ? betol la .. tak tipu pun .. 

 sebahagian daripada mereka ..

p/s : yang da ada kat bloglist tersedia tu .. tak yah tinggalkan link blog takpe .. aku tak kan buang punya .. sebab korung memang the best la .. serius ..

33 comments:

Wana Owen said...

Nak masuk bloglist dedeq jugak.wanaowen.blogspot.com.

:D

Fendy said...

wah...dtg dr blog shida...

dayteenlea said...

http://dayteenlea.blogspot.com

nak masuk jugeeeeeeeeeee..huhuhu

tqq

Mrs Velentine said...

akak boleh ker??msvelentine.blogspot.com

duniafana said...

tabeek

huny madu said...

nk masuk jugakkk.. :)
http://misshunymadu.blogspot.com

huny madu said...

nk masuk jugakkk.. :)
http://misshunymadu.blogspot.com

hainom OKje said...

Betul-betul.... Dedeq tak tipu.... dia selau datang kat blog kite...he...he...

Dedeq puku 2 pagi Okje dah mimpi sampai ke bintang, dah nak balik pun semula ke bumi!!! he...he...

Anisa Anuar said...

nnt nak tumpang usha2 bloglist ek...

post dari saya,
http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/41-wordless-wednesday-choi-minho.html

Mieya Atiera said...

budakshumort.blogspot.com

Sop said...

nak masuk gak boleh? ada ruang lagi ker? heheeh

~didiey~ said...

nak nak!!!

http://ezatichumel.blogspot.com

shidaR said...

macehhh dedeq :)

Tieah Madian said...

Nak masuk jugak dalam bloglist. Sekarang rasanya akan kembali berblogging secara aktif. Cuma masalah o9 pakai bb ni tak dapat nak tengok bloglist. Just blogwalking sape tinggal jejak jelah. Hehe. Malam baru o9 pakai laptop. Itu pun kalo rajin.

*salam kenal

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

hikhik.. iq sayang

Romeo Laut said...

Ermm.... Rasa macam nak join. Entah. Tengoklah kalau kau berminat dengan blog aku.

dEdEQ dE wIshEs said...

YANG BAGI LINK TU .. DEQ DA MASUKKAN KORUNG DALAM BLOGLIST "MEREKA SPORTING" .. MEKASIH SUDI ADE LAM BLOGLIST DEQ .. >,< .. YG XBAGI LINK TU .. BG LA .. ADE RUANG LAGI NI ..

Sue PeLik said...

bangganyaaa kitaaaaaaaa!!! kita ada dalam dia punya mereka yang besttttttttttt!! huhuhu terharu2!! :) terima kaseh!!!! i lap u laaaa ewah! :)

Cik Siti said...

nak ugop...hehehhe...

azizah :) said...

wahh terbaik la deq! deq pon rajin komen akak.. meh malu2 nak join http://nurazizahyahaya.blogspot.com

Michelle Hopell said...

wa pun nakk .. hehe

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/

Arina Shamsul said...

Terima kasih sayang :) sebab bagi blog kak tumpang bloglist kamu :)

Pykaa Pdott said...

adik nak jgk akak http://pykapdot09.blogspot.com

Aida Omar said...

hai dedeq!! aida datang dari blog review shida.. :) nak masuk jugak boleh? haha..

Mia Liana said...

nak jugak duduk kat bloglist dedeq....

http://mialiana.com

tq ya... ^_^

Jna marcello said...

deq kate na ade..tp mcm xde jeee *jahat xnk kepastian heeee

MamaAbril said...

tq coz jenguk mamaabril1.blogspot.com

selalulah datang jenguk ye.. :)

happy blogging!

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..mmg hebat2 tu!!

hazfee said...

wah! nak jugak la. jenguk2 la blog hazfee. hahaha :P

ayut said...

tak tahu nak start komen dr mane..hahaha..ok...nk msuk jugak blh? ^__^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ala nk juga boleh lagi x hihi

Che Rosliza Che mat said...

nak masuk jugak boleh hihihi

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

.::: Princess MOMOY :::. said...

rajin betul buat bloglist =)