2 October 2012

JOM FOLLOW - AKU CUMA SEORANG KULIKUTIF !!! OHSEM GIVEAWAY


bangun pagi gosok gigi guna darlie .. dan basuh muka guna sabun tia amelia .. lalala~ terus-terus ngadap lappy  dan buka blog .. haha .. nak buka apa lagi .. blog je aku ada kan kan .. hahaha ..

tengok kat MEREKA BEST tepi kanan blog aku ni .. nampak la KAK SHIDA join segmen dari seorang blogger yang bernama REMY HAZZA .. so .. aku tanpa malas nak tunggu .. terus klik banner yang kat blog kak shida tu .. hehehe ..

masuk je blog tu .. lantas terdengar sesuatu .. apa tu apa tu ? hahaha .. lagu la .. romantik gila la lagu incik remy .. ekeke .. blog ni baru kali pertama aku sergah .. follower dia pun 7 ratus lebih .. dan matlamat dia pun sama macam aku .. nak follower 1000 dalam tahun 2012 ni .. agak-agak boleh tak erk incik remy ? 

insya allah .. mudah-mudahan kan kan .. ^_^ ..


p/s : jom pakat join ramai-ramai .. yang dedeq tak tag kan pun lai lai la join .. support sesama blogger .. tak salah kan .. nanti boleh dapat ramai kawan lagi ..

14 comments:

nur anis said...

good luck...

.::: Princess MOMOY :::. said...

gud luck and tengkiu dear juin.
momoy dah mark kat sticky note. weekend ni momoy buat. tenet slow gile sekarang. ngeh ngeh

.::: Princess MOMOY :::. said...

eh lupa. banner baru kan? ololo...sweet nyer

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen...

Everything's Everythings said...

Wahhh kau tagged aku!
hahah nnti aku join bila aku rajin ya ;P

shinji izac said...

weh, jap jap... bukan everything yg comel gila, tapi yg hensem gila.. kne tukar tu, hahah~ :P

shidaR said...

wee...gudluck dear ^_^

Everything's Everythings said...

Dah join jgak segmen ni xD
Betul kata Shinji tu, bukan everything yg comel gila tapi yg hensem gila ok hahaha

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif_3.html

ayut said...

join jugak sini... :) all the best ye..!

Remy hazza said...

dedeq!!!!
thanks for support segmen remy.... salam kenalan dari remy.... mari kita sama2 tambah followers.... cukup target atau tidak.... janji kita gigih.... semoga dedeq antara yg bertuah nanti....

Aimi Syahirah said...

Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

Aimi Syahirah said...

Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

Isabel Diaz said...

Hye, singgah sini,

Dari segmen yang sama,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

Dah lama follow awk,

Kalau ada masa lapang,

Jom join sini,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

Saya Disini said...

salam perkenalan..

gud luck