23 October 2012

SEGMEN | FOLLOW SAMPAI PENING


JOM pakat ramai-ramai kita JOIN segmen follow sampai pening yang di anjurkan oleh ADIK NURUL AINI .. 


15 comments:

Bie said...

b pon join segmen ni ;)

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

da pening da asik follow menfollow hikhik

hainom OKje said...

Selamat bersegmen Dedeq..... Hamboi dah baik terus masuk segmen eh....

shidaR said...

selamat bersegmen dear :)

Nurul Aini said...

Singgah sini..terima kasih kak sebab sudi join segmen saya yang tak seberapa ni. Jemput jenguk peserta lain juga ye. Happy blogging. ^__^

Eraz Fadli said...

E'RAZ DATANG MELALUI Segmen : Follow Sampai Pening

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

Jna marcello said...

HAAA SELAMAT BERSEGMEN DEQ ;)

Maria Menado~ said...

thanks :) kite follow semula..~

Azza Afdzal said...

follow sini

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

Amirol Najmi Abdul Rasid said...

segmen sama....

http://ketuabintangku.blogspot.com/2012/10/my-life-segmen-follow-sampai-pening.html

Diera Tekikushika said...

salam. blogwalking sini.. salam perkenalan. jom g blog saya meh.. hehe =)

Misz Mieza said...

Salam perkenalan tuan rumah! ^_^
MM datang melawat & follow dari segmen sama..#886

Jemput singgah & follow me back ye! ^_~ :-

http://pape-jer.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html


Terima kasih! ^^,

FJ - Faten Johary said...

hye awak awak semua ! salam perkenalan ^^, saya sudah follow awak, awak jgn lupa follow saya taw - dari segmen yg sama http://miaauss.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramainya suka joint GA.

Jemput semua joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.
insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html