8 October 2012

AKU GILA

assalamualaikum

aku gila aku gila .. 

hah ? kenapa gila ? movie aku gila kah ? gila sewel kah ?

eh eh eh .. bukan bukan ..

sebenarnya kan .. aku gila dengan game KAWAIIPANDAH ni ..

beshh wooo .. boleh ralik kusyuk aku dibuatnya .. ye la .. mana nak pakaikan baju yang sesuai untuk character dia kan .. haha ..

ni haa hasilnya yang da aku SNIPPING TOOLS ..













amacam ? comel tak comel tak ? haha .. kritik sikit wahai pakar runding .. kuikui ..

CREDIT TO KAWAIIPANDAH DEVIANTART

23 comments:

Wana Owen said...

comeyyyy nye !

IntaNBerliaN said...

Comel2 je semuanya

Jna marcello said...

okayyy anda bole ke next stage ;)))

Mrs Velentine said...

lah ni kah kawai..

cikeyrah said...

singgah & follow :)

Mieya Atiera said...

Sangat2 comey okey? Geram tengoknyaa

Cikgu Ma said...

suka watak2 ni sebab inspire melukis doodle..cesss!!! hehe


dik, maaf kalau tersinggung...akak cuma nak bg pendapat, akak rasa better x der moving word dekat cursor..agak mengganngu ^_^

maaf tau..tp terpulang la..mungkin perasaan akak jer ^_^

Cik.blogger said...

cantik gak tu

eita said...

laaaa....
patut pun..dah semua comel belaka

nik ros said...

comey..tapi akak plg tak suka games..hehe

Herma Julianny said...

dedeq jangan gila sangat, nanti muka jadi macam katun2 ni..=p

Novelgurl said...

oh! berdarah hidung.Comel dan seksi.Haha.

fieda said...

semua comel jer..

shidaR said...

woww...comei hehee :)

cci said...

omey semuanya... ^_^

Chic Na said...

suka tgk sbb sume mata besar2. huhu..

terharunya tgk chic na ada dlm bloglist dedeq. nape takde fb dedeq? apepun dedeq email chic na di coklatheaven@gmail.com ya. tq! ;)

ayut said...

mate bulot2x..comel jer...

.::: Princess MOMOY :::. said...

comel comel comel ^^

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

kawaii,, kalo da main confirm gila..

Nurul said...

Comelnya! Nurul pun dah main game dress up kawaiipandah tu. memang kawaii gila character dia :)

★ aIsyaH ★ said...

ktw suke y chibi2..sume comeyll.hehe..xD

sal ya said...

comel2...

Sue PeLik said...

serius comey la!!!! huhuhuhu