22 January 2020

OYO | AJ SUITE HOTEL

Assalamualaikum ..

Done check in hotel free oyo 😂😂 .. best oi .. katil besar gedabak .. yela .. dapat suite family kan . Haha .. anak-anak puas tukar2 katil . Kejap lompat2 .. hepi weh .. tilam dia kat umah tak lembut camni .. hahaha .. mama pun bagi tido atas tilam je kan 🤣🤣🤣 .. 




Bilik mandi pun luas weh . Haha . Anak2 mandi berejam .. air panas kan .. tu dah duk mintak .. suruh mama belikan macam yang kat hotel ni . Hahaha ..


Haa lagi satu .. Parking senang tau .. kalau takde kat depan .. kat belakang hotel ada di sediakan parking tau .. kawasan rumah2 orang .. 

Kalau tak free pun memang akan datang lagi kot nanti . Hehe .. 

Bagi 5bintang .. 

Cuma tv je la .. selalu je no signal .. tapi tak kisah pun . Sebab memang kalau dah layan hp memang tak layan mane tv .. 

Hehe . Ok dah . Ni je review kali ni .. next ketemu lagi .. daaa