5 January 2013

TERHARU SANGAT | THANX KAK FARAH

terharuuu .. terharuuu .. pinjam baju korung boleh tak ? nak buat ape ? nak kesat hingus .. wakaka .. tolong kasi hokeyhhhh .. lalala~ ..


AKAK COMEL terima kasih sebab sudi buat BUBBLY FEATURED BLOGGER #15 PROULY PRESENTS untuk dEdEQ .. hargai sangat .. 

maaf kak .. deq tak reti nak buat macam akak buat .. deq tak reti nak bercerita .. hokhok .. tapi deq suka masuk blog akak sebab akak peramah dan blog tu pinky-pinky gituu ..

korung kenal tak kak farah ni ? kalau belum .. jom terjah .. akak ni peramah dan penyabar orangnye .. tak caya ? jom baca entry YANG INI .. YANG INI ..

korung .. JOM tengok yang kak farah buat khas untuk deq .. hokhok .. jangan jeleousy hokeyyyh .. 


weeeee ~


Bubbly Featured Blogger #15 proudly presents... dEdEQ dE wIshEs a.k.a SeTiaP DeTiK (CeRiTa TeNTaNG KiTa) dari Setiu, Terengganu, Malaysia... ^_^ baru jer kenal dEdEQ tapi nak bagi taw yang dEdEQ ni adalah seorang yang friendly kay... ^_^... rajin gaks dia drop by sini once a while dan tinggalkan jejak kat shout box saya... dan juga komen... 

So far sehingga ke entry ini ditaip khas untuk dEdEQ... dEdEQ mempunyai seramai 1073 orang follower... tapi dia x sombong! he he he... itu yang penting... dan suka layanz entry2 dEdEQ...wat masa sekarang nih... dEdEQ tengah semangat dengan rebat telefon 1 Malaysia tuh... semoga berjaya la dEQ akak ucapkan untukmu adik...

Untuk uols semua, mana yang memang dah kenal dEQ tu baguslah... bagi yang belum berkesempatan lagi...jom ramai2 kita meriah blog dEQ... ^_^ Sila click di blog header dEQ yang telah saya kecilkan itu ek... ooopsss sorry dEQ...akak nak buat besar2 x muatlah la plaks... ekekekeke... Jom jom terbang ke sana?

12 comments:

CikZaniff said...

kenal jgk dgn farah ni..
memang dia sgt2 baik kan..:)

kak nora said...

oo yer..nanti bunda pun nak kenal lbh rapat ngn dia..

~didiey~ said...

wah!!! tahniah :)

hainom OKje said...

Dah kenal banget!!!!he..he...

cci said...

oo.. x kenal agi.. firsttime tgk..e hehe

Fatini Zahid said...

wah.. tahniah!!!
kak farah?? tak kenal kot.. hehe..

azizah :) said...

wahh kembang semangkuk yer deq..heee

Lady said...

special lagi tuuuu

jaakechik said...

jap lagi nak gi terjah dia gak laa..hiihii...

Farah Waheda Wahid said...

thanks deq... lurve you... muacksss... ^_^

Sue PeLik said...

huhuhuhu untungnyaaaa diaaa~ hukhukhukhuk.

shah ril said...

owhh knl sgt.ad opis sblh jer 2