19 January 2013

(1) BUAH TANGAN YANG SIAP UNTUK DI POS

TOING TOING .. agak-agak posmen akan hantar esok (guna pos biasa) bila akan dapat erk erk ? hehehe ..

ni round pertama buah tangan akan dipos ..

bagi yang dah kasi alamat tu .. INSYA ALLAH akan sampai la buah tangan daripada deq untuk korung semua .. 

dan dan dan bagi SESIAPA yang belum HANTAR alamat .. sila hantar sebelum hari SELASA .. barang siapa yang tak KASI alamat dan nama sebelum SELASA .. deq akan secara automatik CANCEL hadiah dan nama korung dari menjadi penerima buah tangan ni .. 

* deq nak mintak maaf kalau buah tangan yang korung terima tak macam yang korung harapkan .. maksud deq macam korung harapkan keychain penyu .. tapi dapat pin bunga atau keychain lain .. (deq tulis-tulis alamat dan terus masukkan je barang tu tanpa pandang alamat) .. sekian .. hehe

EMEIL : nojiejihah@yahoo.com
FB : dEdEQ dE wIshEs

16 comments:

fahmi mislan said...

yahuu...saya ade nmpk name n alamat saya..!!!thanks dedeq!cant wait!

Cik Rongoks Ika said...

untungnye sape yg dapat ^^

Farah Waheda Wahid said...

ala...kakak takder ke deq? :p ... majuk la cam ni...ekekekeke...

Cinta hazanis said...

nak jugak. hehe

siti zawiah said...

dapat tak email saya?

Mia Liana said...

wow.... bestnya.. tak sabar nak tunggu ni..

michelle De hunny said...

wow .. hihi.
michelle pun nk hadiah xD

hainom OKje said...

Tak sabau ni nak buat entri pasal barang tu ...hu..hu...

Amanina Nasuha said...

da anta kt email..agak2 ad terima x?hhihi

fifie said...

Wahhh bagus lah dedeq nie. Buat macam nie dapat eratkan lagi ikatan antara dedeq dan bloggers. Hehe

Shida Radzuan said...

dah bg yay :)

Delimasari said...

tq dedeq --- udah hantar alamat ke yahoo

nik ros said...

tak pe la dapat mana2 pun,dapat gak hadiah kan..hehe

Mrs Velentine said...

menunggu apa yg kak MV dpat

Sue PeLik said...

hehehe saya punya ada tak??? hehehe. lepas neh boleh tidur dengan penyu laaa uhuhuhu

Saya Disini said...

alhamdulillah...saya dah terima...terima kasih ye..cantik..sy suka..nnti sy update kat blog ye..tq2.hehe