23 January 2013

I LUV PEPLUM

assalamualaikum ..

peplum peplum .. yey .. peplum da sampai kat rumah aku .. yey .. yey .. 

cantik wey cantik .. hihihi

puas hati teramat sangat dengan WE LUV PEPLUM ni ..

dengan harga rm100 aku dapat KURUNG PEPLUM kaler ROYAL BLUE dengan kain VALENTINA ..

bila sampai je .. terus pakai dan tunjuk kat mak ayah dan adik-adik .. haha .. dorang semua cakap .. CANTEKK .. hohoho ..





p/s : BAJU ni dah sesuai sangat dengan aku .. tapi lengan labuh sebab aku order saiz S .. hahaha .. malas nak banyak cekedak sangat .. da tahu akan labuh .. kuikui .. bak kata mama .. lengan labuh boleh kerat .. hikhik

14 comments:

Mrs Velentine said...

cantik

Irwan Alessa said...

serius cantik :)

Lissa LaLissa said...

caantiiik~ hee

OnE_nIeZuKa said...

cantiknyew! sesuaiii

Mimie Najib said...

cantik.. :)

Rien Rose said...

saiz s pon bsr lgi.. hehehe

Jna marcello said...

gojes~!!!!

Sue PeLik said...

hahaha betul2 lengan labuh boleh kerat. so, jangan risau sangat nant kerat erk. huhuhu

Shida Radzuan said...

cantik lah tp mcm besar je baju tu deq..

hainom OKje said...

Amboiiii.....come..come... tapi nampak besaq sikitlah deq...tak ke? kalau Okje nii harus tak de saiz...sebab tu tak mo order ha..ha..

azizah :) said...

cantikk! kecik je deq ni kan..hee S pon besar tu..hahaha :p

.::: Princess MOMOY :::. said...

cantikkkkk nyer dear !

♥~~Rino@~~♥ said...

Salam..Jemput view n follow di http://rinoalytionista.blogspot.com/ Ada koleksi Peplum Blouse pada harga serendah RM49!TQ

Mia Liana said...

wahhhhh sweetnya...