2 January 2013

JOM ISI PERMOHONAN ONLINE REBAT RM200

Jom kita isi permohonan online rebat RM200 untuk telefon pintar ni di SINI

 

Senarai Telefon 3G yang layak di Rebat

1) Alcatel 993D
2) Alcatel OneTouch Glory 2
3) Alcatel OneTouch Inspire 2
4) The Buzz Phone
5) HTC Wildfire
6) Huawei Ideos X3
7) LG Optimus L3
8) Ninetology Black Pearl II
9) Ninetology Palette
10) Nokia 2730
11) Nokia 7230
12) Nokia Asha 305
13) Nokia Asha 308
14) Nokia Asha 311
15) Nokia C2-03
16) Nokia Lumia 610
17) Samsung Galaxy Chat
18) Samsung Galaxy Mini
19) Samsung Galaxy Pocket
 20) Samsung Galaxy Y
21) Sony Xperia Tipo
22) ZTE Acqua
23) ZTE V7




Syarat rebat Telefon PINTAR RM200

Warganegara Malaysia yang berumur 21 tahun hingga 30 tahun
RM3000 pendapatan bulanan di bawah
Model telefon pintar 3G diluluskan sebanyak RM500 harga maksimum
Hanya telefon pintar untuk belia.
Bagaimana untuk memohon:

Borang pra-pendaftaran mestilah dilengkapkan secara online di laman web www.skmm.gov.my. Pemohon juga boleh mengemukakan kepada Pusat Internet 1Malaysia atau wakil-wakil yang dipilih pembekal yang berdekatan.

Dokumen yang perlu dikemukakan:


Salinan MyKad / Kad Polis / Kad Tentera;
Salinan kad pelajar sepenuh masa / sambilan



SUMBER : EMAS PUTIH

17 comments:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

wahhh, sgt bagus ne.. mau..mau seketol

trah zain said...

kak jie,, belanja se, hadiah birthday..hehe

are_lin@yu said...

isi2 jgn tak isi..hihi

Mrs Velentine said...

nak isi adik nak beli hp..umur adik baru 17..tue yg mv mohon..hehe

-meeSUPERGIRL- said...

mee ad buat smlm tp masih tak cukup umur pulak . hahhahaha

Sue PeLik said...

ewahhhhhhhhhhh anak dara!!! cepat erkkk heheheh nak isi jugak laaa hehe. dah lama tak komen kat sini dtg juga jenguk cuma tak tinggalkan jejak jerk mana boleh tak melawat anak dara neh dengan kakak okje kita kan?? hehehe

noornazuha said...

kebanyakkan hp basic jeh kan..:(

~didiey~ said...

semalam nk isi tp website dia xleh bukak..huhu

✿A I N A A✿ said...

nak tanya, orang yang tak bekerja masih boleh dapat ke?? sebab kakak ena ni sakit, so dia tak bekerja.. nak isi borang yang mana ye??? boleh balas di blog ena tak

pha is said...

alang2 nk bagi rebat, up-kan sikit, bagi la untuk smartphone untuk harga rm1000 ke, baru berbaloi.. heheh

Farah Waheda Wahid said...

selamat mengisi permohonan deq... ^_^

^^eKaTiKaH^^ said...

ala, belum 21thn lagi. takpe, next year..hikhik :P

aku HaniAsyira said...

nak isi!!! lalalala~~

kak nora said...

semua 4 orang anak bunda layak nih..umo 21-30 thn..

hainom OKje said...

Dah tak layak Deq...he...he...

yana aina said...

isi jerk klu tak beli boleh ke?? hehehh

azizah :) said...

nak try isi jugak lah..hehe layak jugak ni..