6 January 2013

REBAT RM2OO

tak habis-habis lagi aku dengan REBAT RM200 ni kan ? hikhik .. 

nak isi borang REBAT RM2OO tu boleh pergi ke laman web http://skmm.gov.my/ 

syarat-syarat kelayakan permohonan Pakej Komunikasi Belia ( REBAT RM2OO )
  • Warganegara Malaysia yang berumur di antara 21-30 tahun pada tarikh memohon
  • Pendapatan bulanan adalah RM3,000 dan ke bawah
  • Model telefon pintar 3G yang ditawarkan
  • Untuk langganan baru dan sedia ada pakej jalur lebar
  • Satu telefon hanya untuk satu belia 
setelah masuk kat laman SKMM tu .. 

KLIK kat 1 PAKEJ KOMUNIKASI BELIA REBAT RM2OO

 

dan

akan keluar page macam kat bawah ni .. 
bagi pekerja klik (BORANG PERMOHONAN DALAM TALIAN : PEKERJA)
dan bagi pelajar .. klik (BORANG PERMOHONAN DALAM TALIAN : PELAJAR)


sila ikut arahan seterusnya .. 

anda dinasihatkan .. SABAR untuk membuat pengesahan kerana LINE BUSY ..

p/s : aku nak buat pengesahan pun tak lepas-lepas lagi ni daripada tadi .. haiyoyo ..

10 comments:

azizah :) said...

moga berjaya memiliki rebat tu yer deq..hee

nik ros said...

ramai yang nak memohon tu.sebab tu slow jea kan
moga dapat nnt.hehe

Nurul Aini said...

hehe..betul lah..sebab saya dah lama nak isi tak lepas2. Sistem di baik pulih lah, macam2..dengki lah tu, tak nak kita isi. hehe.

Kamal Helmi said...

Terima kasih atas informasi ini yee.. best2 x sabar nak beli smart phone...

Tapi ade lagi yg menari, tentang geran rm1000 tue..

Saya memang suka buat bisnes online dan ajak kawan2 buat sekali...

Ape azam 2013, ada jihad ekonomi?: Jom Buat Bisnes Online

Nor Salmi said...

Moga berjaya dapatkan rebat tu, Deq..

Chic Na said...

good luck deq. ;)

Farah Waheda Wahid said...

all the best deq...akak ingatkan deq dah lepas dah... hu hu hu...

Mrs Velentine said...

akak try minggu lepas langsung x dpt masuk

hainom OKje said...

Oh tidak......akakkkk dah terlebih umuq...TAK LAYAK!

shidaR said...

ooo baru faham :) heheee ~!