8 November 2013

ZALORA | CERITANYA BEGINI

Assalamualaikum ..
ZaloraTeamMY said...Salam daripada Zalora Malaysia,
Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my
WOW .. betapa seronok beronok-ronok aku bila pihak zalora menawarkan kerjasama dengan pihak beliau .. dan jika aku setuju jalinkan kerjasama dengan pihak beliau .. beliau akan kasi aku baucer rm50 .. 

Aku .. apa lagi .. SETUJU la .. haha .. memang selama ni duk usha dah laman web beliau tapi tak geti nak shopping kat sana dan tengok barang-barang kat web tu .. dia punya harga memang perghhh .. perghhh . malas cakap .. pergi tengok sendiri kat www.zalora.com.my .. hahaha .. 

So .. dengan adanya peluang yang aku dapat ni .. aku hargai sangat-sangat dan usaha bebetul untuk buat entry .. dan entry yang aku kasi kat zalora ialah http://najihah90.blogspot.com/2013/11/entry-bergambar-kl-punyer-cerita.html .. 

Dan .. draft aku hantar .. dah pun pihak beliau TERIMA dan SETUJU .. mengikut perjanjian aku dan beliau .. selepas aku publish entry tu .. aku kena hantar link entry sekali lagi kat pihak beliau .. dan sebagai ganjaran aku dapat baucer rm50 tu selepas 3 hari menunggu .. hahaha 

Haritu yang sama aku dapat baucer .. haritu jugak aku berbelanja kat web zalora tuh .. 

DIALOG aku dan INCIK MAMAT (disebabkan cerita ni berkaitan web zalora .. aku letak nama panggilan SEMEK dan MAMAT)

SEMEK : MAMAT .. harini dah dapat baucer dari pihak zalora .. nak shopping ape eh kat web dia tu ? .. cube tengok-tengok kot ade yang berkenan .. leh buat hantaran nikah terus (awal giler cari barang hantaran nikah .. haha)

MAMAT : ok .. jap eh nak tengok-tengok .. 

SEMEK : nak cari barangan apa dulu kat web zalora ni ?

MAMAT : kita cari kasut la dulu .. jap try tengok .. kot-kot ade yang berkenan .. leh shopping terus .. 

SEMEK : ok ok .. tengok la dulu ..

SELEPAS beberapa minit tunggu si mamat ni tengok-tengok kat web zalora tu .. 
ting tong ting tong .. dah dapat gambar kasut yang dia pilih dari web tu .. haha ..nak tahu tak kasut yang macam mana ?

jeng jeng jeng .. ini dia kasut yang menjadi pilihan si mamat sebagai hantaran daripada aku nanti .. 


SAVE BAJET duit untuk hantaran nanti sebab adanya kerjasama dari pihak zalora ni ..

Harga kasut ni rm99 .. dan baucer yang aku dapat rm50 .. baki yang seterusnya aku pergi banking .. haha .. masa nak setlekan pembelian kat web zalora ni .. banyak la masalah dia .. tapi alhamdulillah .. tadi dah dapat bukti pembelian aku dari pihak dia .. 
Dear DEDEQ DE WISHES,

Thank you for choosing to shop at Zalora, Malaysia's largest online fashion mall !

We are pleased to inform you of your new order confirmation number :

208848642
Item: Casual Shoes
SKU No : SC378SH74WXXMY-381280
Brand: Scorpian
Size: 43
Color : grey
Upon receiving the information regarding your order, you can expect the items to reach you within the estimated delivery time as stated on the product page.

Delivery
Sekarang ni tengah menunggu barang sampai .. yey yey .. sama-sama kita tunggu dan lihat .. macam mana barang yang akan sampai nanti ya .. harap memuaskan lah .. AMIN ..

6 comments:

WanrusWaniee said...

Wah cantik lah kasut tu :p

adrianna syaz said...

Cantik kasut deq..nnti leh try bli kat zalora ni :)

Afiqah Adzan said...

Nice sangat kasut tu .. Untunglah dapat baucer

Rosmiza Ali said...

Wah! Beli kasut untuk cik abe.. Akak pernah 2 kali beli kasut dengan Zalora.. Memang selesa & puas ati pakai.. Saiz pun sedang elok jer ngan kaki.. Hehehe..
Mieza Suri Shaklee

Zara Nurhaidah said...

Waah..best ny dpt bkerjasama ngan zalora. Congratss ^^

Farah Waheda Wahid said...

akak pun dapat, tapi tak sempat nak buat pun entri seperti yang diminta deq... masa tak mengizinkan...sangat rushing pada waktu itu...