16 November 2013

8SHARE | AKAUN KE 2

Assalamualaikum ..

Fuh fuh fuh .. bila memikirkan akaun 8share .. memang berapi dan hangin sikit .. sebab ? sebab akaun 8share aku yang pertama dah kena suspended .. gilerr la sape yang nak dengki kat aku tuh .. memang gilo .. hahaha ..

Maaf ayat kasar .. geram taw dakk .. lama duk kumpul .. earning dalam akaun tuh rm284 .. dah tengah tunggu verified rm150 .. kesian sangat kan ? dahla duit tu untuk beli barang hantaran dan untuk persiapan tunang .. 

Hurm .. mungkin bukan rezeki aku kot .. takpelah .. ada hikmah disebalik semua kejadian kan kan ..

So sekarang ni .. aku dah wat akaun baru .. yela .. misi untuk guna duit 8share untuk persiapan kena diteruskan walaupun mula-mula dah putus angin . hehe ..

Dan .. sekarang aku tengah tunggu duit masuk . yey .. kali ni .. cashout sikit jek .. haish .. takpelah . sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan kan ..

+ Duit 8share dari akaun pertama rm200 baru dapat cashout ..

* DINASIHATKAN kat semua yang join 8share .. jangan simpan earning banyak-banyak dan lama-lama kat dalam akaun tu .. orang kalau nak wat dajal .. kejap je .. hilang gitu je duit yang penat-penat kita duk kumpul ..

* RAMAI yang terima nasib macam aku .. akaun kena suspended .. 

* SUSPENDED sekali .. tak mesti akan suspended tuk kali ke dua tiga dan seterusnya kan kan .. 

4 comments:

Tasha Aqisha said...

huhu... sabar je la sis.. hati budi org bukan kita nak tahu sangat.. btw... tasha doakan sis happy selalu... Tahniah ye untuk pertunangan sis nanti.. :D

Cik Mun said...

sabar ye..

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Lia pon kne!!!! stress sunggoh! dia sempat lgi tingglkn komen ckp tk tkut kene gantung ke blablabla.. eeiiii rse cm nk tumbok je! mmg la tk smpai ratus2, tpi amount die tu, lia dh boleh cashout.. sooo, bolehla nk simpan sikit2 nk menabung,,, tkkn nk gune duit mk ayh je kanggg... hiiii, ni smpai skrg lia dh xcre psl earning niii, sedih giler T^T tpi xpe, bkn rezeki lia,,, nnti lia nk try wak akaun lain.. :(

adam said...

nk tnye, kalau akaun pertama kene suspend lepas tu buka akaun kedua boleh x kita guna ic same seperti akaun pertama..