18 November 2013

KECOH VILLA NABILA

Serius semangat aku nak tahu cerita pasal kehilangan nih .. hehe .. sape-sape tahu .. gitau la ..

BERITA NI DARI ASTRO AWANI

jOM tengok gambar-gambar yang aku ambil dari laman sosial ..









yang mana betol ni ? 23 orang ke 1 orang je yang hilang ? hehe ..


6 comments:

Deqla Manjew said...

akk rasa 23 hilang..tp 22 dah jumpa, tinggal sorg lagi lom jumpa.. hmm.. itulah tmpt keras mcm ni wat main2..kan dah kena..

Nina Maslizza said...

statement polis tu macam "bijak".KALAU 1000 orang hilang,cuma 1 y d laporkn secara rasmi ke pejabat polis,maka cuma seorang jer y akan d laporkan hilang

NJ said...

apa2 better dengar dekat berita nasional je la...

Cik Bella said...

Aduhai, nama sya dah la nabilah. Duduk kat jb pla ni. Huhuhu

Farah Waheda Wahid said...

macam macam version cerita ni kan, tapi mungkin betul 23 hilang 22 dah jumpa 1 lagi tak jumpa macam deqla cakap...

TelingaBulat said...

macam2 laa budak2 nii