22 November 2013

22 NOVEMBER 2013

Assalamualaikum

Hari ni dah 9 bulan aku ngan SI BONCET .. kalau ibu mengandung .. dah selamat melahirkan anak kan ? hehehe .. pejam celik pejam celik .. kejap je rasa .. alhamdulillah .. masih kekal walaupun banyak sangat dugaan yang datang .. 

Sekarang dah bulan 11 .. perancangan nak tunang bulan 5 2014 .. dalam beberapa bulan je lagi walaupun haritu duk pikir . perghhh . lambatnye nak tunang tapi baju dah siap cari . ahahaha .. (ok , aku memang excited lebih) ..

So semperna 9 bulan "kenal rapat" .. aku takde pape nak beli dan beri .. macam sebelum sebelum ni .. sebab ? sebab duit banyak menyimpan .. alahai .. baru nak bertunang tapi duit simpan untuk nikah dah . kihkihkih .. banyak woooo nak pakai duit .. serius . ni first time rasa macam "menyesalnya dulu aku tak simpan duit awal-awal" hahahaha . gile kan .. bak kata pepatah " sesal dahulu pendapatan , sesal kemudian tiada guna" ecewah .. ayat aku . kihkih .. 

Ok ok .. entry ni untuk wish

HAPPY 9 MONTLY WE ARE TOGETHER-TOGETHER-TOGETHER .. 

Harap-harap apa yang dah aku dan SI BONCET rancangkan berjalan dengan lancar ..

AMIN .. IN SHAA ALLAH .. KUN FAYA KUN ..

12 comments:

Zara Nurhaidah said...

smoga prncgn bjalan lancar.. amin. congrts awk.. ^^

Farah Waheda Wahid said...

bagus simpan duit awal2 ni deq, semoga segala perancangan berjalan dengan lancar yer...

♥♥ Nur ♥♥ said...

semoga perhubungan berkekalan hingga ke jinjang pelamin...dan kekal hingga kew jannah...amin

♥ Mc Waniye ♥ said...

in shaa Allah , and tahniah :)

dEdEQ dE wIshEs said...

@ Zara Nurhaidah : IN SHAA ALLAH .. AMIN :) HEHE .. LAMBAT LG NI ..

@ Farah Waheda Wahid : TAPIKAN KAK .. DUIT ASE CAM XPENAH CUKUP . HAHAHA

@ ♥♥ Nur ♥♥ : AMIN NUR .. IN SHAA ALLAH .. MEKASIH

@ ♥ Mc Waniye ♥ ; AMIN . MEKASIH TAW WANIYE

ma ❥ said...

baru merancang dari awal :) semoga semuanya berjalan lancar yee

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Alhamdulillah semoga berkekalan selamanya :)

dEdEQ dE wIshEs said...

@ ma ❥ : HEHEHE .. AMIN . MEKASIH MA ..

@ NURSHAKIRA ABDUL HALIM : INSYA ALLAH .. MEKASIH SHAKIRA .. :) HEHE

husna zahidi said...

tahniah..moga kuat harungi cabaran dan dugaan bersama ye..=)

nik ros said...

semoga urusan berjalan lancar. happy for u dear...pajam2 celik tak lama pun kan

sYiRa LoKMaN said...

happy 4 you :)

ainur roslan said...

semoga ke jinjang pelamin :)