18 November 2013

THE PAID WORK

Assalamualaikum

Selamat petang ..

Err .. atas permintaan adik WANRUS WANIEE .. deq akan sediakan tutorial untuk join THE PAID WORK ..

Step 1
klik SIGN UP (klik je mana 1 .. deq klik yang atas tu)


Step 2
Isi semua apa yang dia suruh isi


Step 3
Bila dah siap buat Step 1 dan Step 2 .. kita kena share link yang diberi kat akaun kita


Step 4 
Link tu boleh dishare kat FB , BLOG , TWITTER atau mana-mana je laman sosial .. 
Untuk chek berapa duit yang kita dapat .. tengok bawah dari YOUR REFERRAL LINK macam kat Step 3 tu


* $1 = RM3.20 duit malaysia ..
kalau $425 = RM1358.09 duit malaysia .. 

* Baru je sign up pukul 3 petang tadi .. dah dapat rm1358.09 .. hehe .. betol ke tak ? ntah .. try dulu .. ngee~ 


3 comments:

Hajar Rashs said...

mcm mne function dia? kite kena buat kerja tu or mcm 8share?

Nur Izzati said...

apa keguanaan nya? boleh terangkan serba sedikit xD

Farah Waheda Wahid said...

macam menarik jer ni deq...