4 November 2013

ENTRY BERGAMBAR | KL PUNYER CERITA

Assalamualaikum 


28.10.13 adalah hari yang aku tak tidor . hahaha . penat woo .. tapi hepi sebab ? sebab pertama dapat amik diploma yang setahun setengah asyik tertangguh je nak ambil dan yang kedua .. dapat DATE dengan blogger emas putih .. hehe . akhirnya .. dapat jugak jumpa dan bergambar dengan blogger femes .. 

kul 4 lebih pagi sampai kat hentian putra .. lepas je mandi dan setle kan semua .. tak tahu nak pergi tidor kat mana .. last-last pergi tidor kat foodcourt hentian bas tu . haha .. teruk tol .. tapi tak dapat tidor sebab risau orang marah tidor tempat makan . kuikui ..

kul 7 lebih dah gerak datang kolej untuk ambil DIPLOMA .. sampai-sampai je .. madam tak datang lagi .. tanya guard .. kul 9 pagi baru masuk .. amik kau . pusing punya pusing .. naik turun naik turun .. fuh penat oii .. hahah . pengalaman yang tak dapat dilupakan ..

kul 9 lebih .. lepas setle urus pasal diploma .. terus ke TIMESQUARE untuk date dengan blogger EMAS PUTIH a.k.a UZU .. masa nak pergi ke timesquare .. boleh pulak aku sesat nak naik ulat .. huwaaa .. nampak sangat kan da lama tinggal KL . hahaha .. 

JENG JENG JENG .. taraaaa .. setelah sesat beberapa kali .. akhirnya .. dapat gak jumpa dengan blogger femes ni .. segan sebenarnya nak jumpa blogger femes .. 

ini aku dan UZU .. same tinggi je kami .. haha







DAN pukul 5 petang .. lepas penat pusing-pusing timesquare .. uzu ajak pergi rest kat HOTEL dan . aku yang dah memang penat ni . follow la . hoho .. kul 7 malam dah gerak ke HENTIAN putra balik untuk balik .. hehe .. kul 9 lebih bas dah sampai dan gerak BALIK .. sekian KL punyer cerita . kohkoh .

sebenarnya .. sebelum naik KL .. ada jugak aku duk usha-usha baju kat laman Zalora Malaysia sebab nak pakai masa di KL .. semua cantik-cantik tapi tak sempat nak beli .. esok nak naik KL .. harini baru duk kalot nak cari baju .. haha .. jadi .. pakai la baju yang tak berapa nak cantek tu .. in shaa ALLAH .. akan beli dalam minggu depan .. hoho ..

* kepenatan betol bila pergi kl balik hari .. haha . krem kaki-kaki dan habis bengkak-bengkak .. tak sempat nak rehat lepas tawaf timesquare 7 kali .. lepas ni ambil pengajaran .. pergi kl wajib tidor dulu kat sana baru balik kampung balik .. hahahaha .. SEKIAN wassalam

4 comments:

hainom OKje said...

Kira terer le tu Deq gi TS sesorang....Kalau Okje pun tak tentu lagi tu heehe

Afiqah Adzan said...

Wahh bestnya dapat jumpa blogger femes

Rosmiza Ali said...

Fuh, kalau akak dah pengsan 1 hari 1 malam dah kot turun KL balik hari macam ni.. Psssst! Nanti share2 la beli apa kat Zalora.. Hikhik! Akak baru order jap tadi.. Duk tunggu punya tunggu punya tunggu baju yang dah siap2 akak masuk wishlist langsung abis stok.. Stress kite.. Huhu.. Apa pun syukur la dapat voucher free.. Hehe..
Mieza Suri Shaklee

Nadia Johari said...

yeahh hidup dedeq..gagahkan diri juga untuk berjalan..hehe