28 August 2013

SAPA MAU BELI SAYA ?

Assalamualaikum ..

Petang ni bosan la pulak .. dengan hujannya .. custemer kurang . hahaha .. so .. godek-godek la FB .. tengok kat bahagian tepi nampak gambar yang dishare oleh BLOGGER ALIFF CULLEN kat FB dia .. hahaha .. so aku SAVE .. dan makanya .. jadi lah entry ni .. kihkih ..

Amacam ? korung yang lelaki tu sanggup ke nak beli ? eh .. bukan beli aku .. tapi beli orang kat bawah ni haa .. 

klik kat gambar untuk tumbesaran . hahahaha .. 

ok siap .. entry pendek je .. sekian .. 

* tak pasti ni gambar dia atau tak dan fb dia kena hack atau tak . hehehe




17 comments:

Nadia Johari said...

adeh..ayat die..fuh fuh fuh

Niena Reen said...

aihhh dia ni orang ke apa. takut membacanye. seriously again dia apa dia??????? astaghfirullah..

Puan Mell said...

nauzubillah.. haih! kena hack ke ape? gmbo dia ke tu?

Afiqah Junizan said...

gila arrr perempuan tuh. Dosaaa!

tenku butang said...

mak aiii.. betul ke dalam gambar tu org nya? entah2 ada org nak burukkan dia x?

Eina Sakinah said...

Ya Allah,, tudia,. kena hack ke apakah ini -_-

Amyma Omar said...

ayat dia macam orang pro.. haha tapi kena jugak pastikan,manatau org lain hack FB dia kan.. huhu

Iehah Farihah said...

sian lah kat girl ning..duit punye pasal sanggup buat cam ning..tapi harap2 dia kena hack fb je..bukan dari diri dia sendiri

Dzureen Darwis said...

Kemaruk seks atau desperate nak duit ni?

Mimi Azirah said...

Tkut fb die kne hack je

Lelaki said...

macam real je kan.

hainom OKje said...

Hish....macam ni punya org pun ada ke....

Pykaa Pdott said...

Mcm dah tade maruah diri je --"

Nur Azwa Edora said...

eeee macam betul2 je , tapi rasa maam dia kena hack , pakai tudung macamtu takkan sanggup nak hinakan diri dia sendiri dekat public ? ya Allah , manusia akhir zaman ..

merahitujambu said...

kena hack kot..xkan pulak dia blk ckp cmtu

baby comel said...

erkk, xtau nk komen pe baca ni

nik ros said...

kena hack kot ni. kalau btol sian la kat dia