21 August 2013

ANGAN-ANGAN CIK DEDEQ PART 2

Assalamualaikum ..
Selamat malam semua .. fuh . mengantuk tak mengantuk . haaha . maka terhasilnya entry ni .. kihkih .. 
Orite . malam ni sambil-sambil msj dengan SI MAMAT .. ada la tanya-tanya pasal theme nikah nanti nak kaler pe . hahaha . 

Aku nak pilih kaler hijau emerald tapi SI MAMAT cakap terang sangat sebab dia gelap .. (takpa .. awak tu hitam manis .. sweet.. saya suka .. nak nak janggut . hoho . comei sangat ..)

So .. kaler hijau emerald tu cancel atas sebab salah sorang tak minat .. hehehe .. pilih kaler lain .. aku tanya lagi .. kelabu ok ? dia cakap ok sebab warna cerah tapi nampak lembut . erk ? aku suka tapi tapi tapi em .. baju raya kami da kelabu . hahaha .. dalam pertimbangan .. so aku bagi baju banyak-banyak kaler suruh SI MAMAT kasi pendapat dia .. hikhik .. nasib la . aku ni banyak tanya .. huahua .. sian dia .. 

Tengok-tengok kaler kat bawah .. agaknya kaler mana la sesuai tuk kami yang agak kegelapan manis ni =_=' . kihkih .. ok .. terperasan manis kejap .. wahaha ..












grrrrr .. lagi kaler pe ? pening da kami nak pilih kaler .. aaarggghhhh .. aku mengajuk sebab dia pun tak tahu nak kaler ape . tengok-tengok . gedik kan . hahaha .. ok la . camni la .. aku dan SI MAMAT pilih dulu kaler apa yang sesuai tuk kami yang hitam manis ni .. kalau da jumpa .. ada la tu entry . kot-kot entry nikah terus pun ok jugak kan . hahaha .. lalalala~ ..

* seronok bila dapat same-same keluarkan idea .. hihi . saya sayang awok la MAMAT .. kihkih ... kan ayat gedik da keluar sejibik . wahaha .. 

Jom tidorkan diri .. esok kerja lak .. assalamualaikum .. 



13 comments:

zakieazid said...

saya rasa warna purple soft sesuai kot...sebab abam hitam manis kan.kalau warna gelap...abih nanti overshadow die..

munirah rahman said...

cream cantik..

Cinta hazanis said...

merah cantik. hehe

DIARI FARISHA said...

merah cun! tmbh2 ada diamond..memang menyerlah

nuyui a.k.a miss YUI said...

warna irine nadia tu cntik..hihi

hainom OKje said...

OKje suka kaler yg gambo 2 dari bawah tu Deq.... kaler apa pun tak tau ..tp come je

Deqla Manjew said...

dear.. kaler purple la...amek yg soft tu..cantik.. ;)

Ibu Lala said...

Sumenye cantik. Pilih la kaler yg soft gitu. Mesti anggun

Pen Biru said...

salam ziarah dan follow sini

Chic Na said...

eh eh dah nak nikah ke deq? jgn lupa jemput.. hihi..

semua cantik la.. huhu.. selamat hari raya.. ;)

Eyma su said...

cntik jer semua tgok..eyma pon rambang warna..^_^

balqyys jasni said...

hihi..suka yang gray nampak vogue ^-^

hihi...bestnye..bestkan??feeling2 nak dekat kawen ni..tpi bz :) saya nikah 11 mei hritu:)
saya offwhite n turqoise :)
boleh tengok disini :


http://balqisjasni.blogspot.com/2013/07/hari-terindah-buat-kami-berdua.html

hope we can be friends:)

Sya Mimie said...

kalau untuk nikah ambik warna yang lembut2.. macam biru air, hijau air, kuning air, putih.. warna lembut la..

kalau untuk majlis sanding elok ambik warna garang2 sikit.. dah kata raja sehari kan.. time sanding la nak melaram pun.. hehe