7 December 2012

RM1000.00

assalamualaikum ..

horey horey .. dapat rm1000.00 .. eh eh .. bukan la .. haha .. dapat follower yang ke 1000 .. alhamdulillah .. aku hepi sangat .. tahu tak ? hepi sangat .. hokhok

jom kita tengok sapa yang kena ..


tapi kan .. da jenuh aku cari blog dia .. nape xde link erk ? sori la .. haish .. tapi .. kalau awak .. ye ye .. awak .. follower yang ke 1000 tu .. kasi tahu kewh ..

17 comments:

azizah :) said...

tahniah 1k sudah.. sayanglah dia tu tak letak link.. mesti dia follow je kan tanpa tinggal jejak..hehee

fardiyah said...

tahniah ^_^ keep it up !! >_<

nor laila said...

emmm...yang pasti bukan saya tu....cuma nak menyapa...dah lama saya ikut awak...baru sekarang saya tegur..hehe...as salam ukhwah...

shidaR said...

wahhh cepatnya dah sampai 1000 tahniah deq :) moga bjaya dalam bloging k :)

shidaR said...

wahhh cepatnya dah sampai 1000 tahniah deq :) moga bjaya dalam bloging k :)

nik ros said...

kan akak cakap.tak sampai hujung bln 12 dan adapat 1000 follower..hehe

huny madu said...

congrats..ramai follower deq :)

Zeera Lana said...

hyeee hyeee
yeahh that's me,alhamdulilah good news nie :)
btw,my active blog is http://ladolcezeera.blogspot
sorry for the trouble !

diana said...

tahniah...lepas ni cari yang ke 10000 lak..heheh

Yan Ty said...

hevat , dh 1k. MEsti rajin BW n update tak macam blog Ty,berapa je. sebab sibuk sekali sekala ja muncuk haha

E'in said...

tahniah... :)

NMH said...

congrats! =)

Sue PeLik said...

wahhhhhhhhhhh tahinah!!!! follower dah banyak yer anak dara??? huhuhuhu

.::: Princess MOMOY :::. said...

ni la prob kalau blogger tak peka letak link blog di profile
mmg susah nak jejak =)

Puteri Afiqah said...

tahniah !! :)
seronoknye~

cci said...

tahniah... eh.. bkn akak ke yg folower ke 1000 tu.. erk.. :P

hainom OKje said...

Tahniah Deg sebab dh ramai yg ngikut ketawa kui..kui..hehe...