6 December 2012

MEREKA POWERR SEDANG DICARI ! !

assalamualaikum ..

hah .. nampak tajuk entry aku tu ? nampak ? nampak ? kuikui .. ayat nak terrer je kan .. amikk kau .. haha ..

sebenarnye kan .. aku nak cari bloglist tuk MEREKA POWERR .. MEREKA BEST DAN MEREKA SPORTING dah .. so sekarang ni .. MEREKA POWER la pulak kan kan .. 

korung nak tak ? kalau nak .. tinggalkan link blog korung kat bawah ni .. di jamin aku akan ikut dan komen setiap entry yang terbaru .. tak rugi la weyhh .. hehe .. betol .. kalau tak caya .. tanyalah mereka mereka yang dah ada dalam bloglist aku yang lama .. hoho ..

ni antara mereka-mereka yang dah tersimpan dihati aku .. eh eh .. tersenarai kat bloglist aku .. haha ..




p/s : sape-sape yang da ade lam bloglist aku .. tak pe kalo tak letak link pun .. sebab bloglist tu akan kekal sampai bile-bile selagi aku ade .. hehe

24 comments:

Wana Owen said...

yeay!ada dalam bloglist deq!=)

CikZaniff said...

mcm best je..buleh ke..:p

Mia Liana said...

jangan lupa kak mia tau... hehehe

Ibu Lala said...

www.ibulala.blogspot.com

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

fuyooo... blogku tersenarai dihatimu jua.. love dedeq

azifah yazid said...

nak jugak boleh ??? hehehe

http://geeazielove4eva.blogspot.com/

azifah yazid said...

nak jugak boleh ??? hehehe

http://geeazielove4eva.blogspot.com/

Mrs Velentine said...

MV dah ada kan

nik ros said...

dah ade dalam bloglist mereka sporting..thanks dear :)

Nik Fatma said...

skemaskala.blogspot.com :)

P.A. said...

kak as pun nk gak laaa...

http://serojatiara8412.blogspot.com/

~didiey~ said...

nak nak!!!!

ezatichumel.blogspot.com

Jna marcello said...

nape Na xde T_t

hahaha gurau jee..

azizah :) said...

ehh blog akak ada rupanya.. tq syg.. sama2 exchange bloglist k..:)

jaakechik said...

nak try letak gak laa..hihi...

http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/

Arina Shamsul said...

wah mama masuk senarai mereka best!

tengkiu lalink :) muach! hahaha.

Miss Zahirah said...

nak jgk la.. ;)
http://zahirah87.blogspot.com/

Misz Mieza said...

Nak masuk gak lah.. =)

http://pape-jer.blogspot.com

Nurul said...

Hadiah untuk akak ^_^
http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/2012/12/hadiah-doodle-untuk.html

Eycha Evans said...

wahh sweet gituu :)

shidaR said...

thanks deq kak shida masih kekal disitu :)

Sue PeLik said...

alaaaaaaaaaaaaaaa dah terlepas!!! nak jugakkkkkkkkkk huhuhuhu :P

cci said...

iye ke rajin komen... mana ade.. gimik je tu... muahha.. gurau jerk.. dedeq mmg seorang yg sangat rajin mengomen... sampai entry thn bila pun dia leh komen.. muahah.. :P

hainom OKje said...

Akak termasuk dikkk... tq deq!