3 November 2012

SUBHANALLAH ! CAKAP MAK MACAM TU ? ?


* korung .. ambil la pengajaran .. aku masukkan mende ni dalam entry aku .. bukan untuk meng"aib"kan budak ni .. 

WALAU SESIAPA PUN KITE ..
WALAU SEHEBAT MANA PUN KITE ..
WALAU BERJAYA SETINGGI LANGIT PUN ..
TETAPI TANPA DOA DAN RESTU SI IBU YANG MELAHIRKAN KITE ..
MAKA TIADALAH KEBERKATAN HIDUP

28 comments:

hainom OKje said...

Betul tu.... sampainya hati seorang anak sanggup cakap macam tu.....

Semoga dia diberikan hidayah olehhNya....

Jue Jaynee said...

apa kes..giler agaknya..terukla

Jna marcello said...

geramm je pasal budak xde otak ni ggrrrrrr!

iiima ❥ said...

Allahuakbar budak ni tak takut azab api neraka ke kan...

Emas Putih said...

ish budak ni. nak kena lempang kang haaa

Cik P.A. said...

bwtul2 setuju sgt!!Jasa mereka bkn sahaja melahir dan menyusu, malah mendidik dan membesarkan kita dgn sempurna. Kalau kecik2 kita jd mcm bayi terbuang tu, kita blm tentu blh rasa kehidupan di dunia nie.....

deno said...

takde gunanya hidup jika derhaka pada ibu...

AmyZana said...

Mungkin dia kurang kasih sayang mak kot sebab tuh dia ckp mcm tuh ._. tp yg "unik" nya ada jugak org yg nak like eh status mcm tuh. tak paham ._.

Pija Dawood said...

lupa diri budak ni..

takde mak, takde la dia kat dunia ni.. hmm..

rahasia sukses said...

Salam sukses selalu

.::: Princess MOMOY :::. said...

baru a kat FB
budak zaman sekarang tak kenal dek untung

ieja amieja said...

tu la kan statement mcm tu pun ada org like..msm sokong la plk..
sementara mak tu ada mintak lah ampun byk2..x cium syurga nnt

Ayuni Yusop said...

Orang lain yang tak ada mak tu, nak sangat ada mak. Tapi yang dia tu yang ada mak. Tak tahu nak bersyukur. Jangan nanti masa dia dah pergi baru nak memekak terlolong nak minta ampun. Time tu dah tak berguna dah.

~ Cik Azz ~ said...

Ni spesis jiwa kacau ni... meroyan je kerja dia.. Kesian, kan...?

huhuhu...

~didiey~ said...

astaghfirullah...ape budak nie??giler ke ape ckp mcm tu??dah lah post kt fb.

cx's said...

is it true? kdg2 bnde cmni byk org edit. ape2 pon. jgnlah derhaka t'hdp mak. mak yg mlhrkn kite.. klo mak kite tau kite prgai cmni.. kcik2 lg die da cekik kite bia mati tk nyusahkan bile da bsr. hrmtila emak. mohonlah ampun.

MystoryPic said...

Kesian dengan Mak bapak budak ni... ada anak yg hilang pedoman... kalau takder iman dalam diri senagn la syaitan menakluk

MystoryPic said...

Kesian dengan Mak bapak budak ni... ada anak yg hilang pedoman... kalau takder iman dalam diri senagn la syaitan menakluk

nik ros said...

ade mcm ni pun ade.sabar jea la.sian kat dia

FITRAH JAMIL said...

err hodoh nye perangai!!

Pykaa Pdott said...

gila ke ape budak tuh , rasa nak je buh pnmpar . haih !

Che Rosliza Che mat said...

kenapa erk?akai tak ada ke?...

Nor Zilla Sensei said...

biar betul ade budak yg macam tu.. nnt jadi macam si tanggang tu kan..hmmm

Sue PeLik said...

hurm. dunia semakin pelik. tanpa mak sapa lah kita neh kat dunia.

shidaR said...

mental kot...terlalu tekanan~

Arina Shamsul said...

emmmmm..dia belum rasa neraka tu camna....kalau neraka tu depan mata dia,mesti dia takkan terus camni

jahil sungguh!!!!

Mrs Velentine said...

astagfirullahalazim...

cci said...

uishh... nape la dia kata camtu.. sy cayang mak titew taww...