4 November 2012

HABISKAN DUIT GAJI

assalamualaikum ..

selamat petang semua ..

31.10.2012 aku dapat gaji tau ..

eh ? keja sendiri pun dapat gaji ka ?
hahaha .. apa ? ingat keja sendiri takde gaji ?
takkan la aku nak campur adukkan duit putar-putar nak beli or tambah barang kedai dengan duit belanja aku kan kan ? sapa setuju aku cakap ni ? angkat telinga cepat .. hahaha

ok .. tadi aku ada chat dengan ADIK  aku ni dekat FB ..

tanya dia pakai minyak wangi apa .. haha ..
dia cakap pakai minyak wangi APPLE .. eh ? betul ke dik ? akak lupa .. hoho
pastu adik aku ni saran kan aku pakai SWEET HONESTY ..

eh eh .. kenapa ? kenapa ?
selama ni aku tak pernah pakai minyak wangi ke ?
hahahaha ..

selama ni pernah je aku pakai minyak wangi .. tapi minyak wangi DUNHILL .. beshh gila bau dia .. tapi sayang da habis dan dapat tentangan hebat sama INCIK HUBBY .. haha .. 

dulu INCIK HUBBY minta aku tukar minyak wangi .. tapi aku wat tak dengar sebab aku minat bau DUNHILL tu .. hohoho ..

ok ok .. da ..
 meh tengok aku habiskan duit gaji aku dengan apa ..

taraaaa ..


 INFINITE MOMENT PERFUME dan dapat perfuma MUG .. 

PERFUME ni wangi giler la wei .. mmmuah .. i loike it .. hehe .. dan MUG dia .. giler comel .. 

+ adik .. haha .. akak tak dapat nak beli minyak wangi perempuan .. hati terpikat dengan minyak wangi ni lagi .. hahaha ..

selain beli perfume .. aku ada beli 3 helai baju kelmarin .. haha .. tapi tak dapat nak masukkan pic sebab basuh .. kuikui

beshh jugak kadang-kadang ni bila shoopinggg .. ngee~

p/s : adoi .. da jenuh pikiaq .. apa la aku nak bagi hadiah untuk BAPAK MERTUA ni ? korung .. plezz bagi idea .. blurrrr ..

21 comments:

Nor Zilla Sensei said...

perghhh..shopping sakan.huhu. menunggu gaji nak shopping ni :-)tarraa

nik ros said...

akak pun suka sweet honesty. time blaja dulu pakai perfume ni la..hehe

dayteenlea said...

avon- women on earth

classic

Jna marcello said...

tapi mmg apple DKNY tu bau dye sexyyyyyy! ;D

Sue PeLik said...

uit! sama leaaaa dengan kita. shoping sakan! huhuhuhu . baru balik jerk neh. nak bagi apa yer?? bagi kereta ler. hihii kait pelekat?? jam tangan?? hurmm hp?? eh. ntah laaaa dedeq huhuhu

shidaR said...

wahhh...syokk..nk jugak hehee ^_^

CIK TOM said...

wah shopping sakan nmpk..best2!

RazFiRa said...

wangi ke perfume baru ni>

-meeSUPERGIRL- said...

untung ler pg shopping xajak. . . .

Siti Saleha said...

Sesekali apa slhnyer kan shopping... lagi2 bila fikir penat cari rezeki tapi habis kelain. Sekurang-kurangnya shopping ni mcm treatment la penghargaan kpd diri sendiri.

Mieya Atiera said...

Mieya just beli 0nedrop perfume je, Jimat.

hainom OKje said...

OKje belasah je apa-apa perfume pun tapi OKje suka sesangat dengan perfume limited edition christian dior botol pink! lembut je bau dia...

Mrs Velentine said...

bagi bapa mertua buku,

wisata outbound malang said...


Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

BLANJE LA... SUKE PKAI MINYAK WANGI LOKONG.. NAPE MINYAK WANGI LAKI SEDAP JE BAU DIE

Emas Putih said...

nk jugak hihi

Arina Shamsul said...

sweet honesty tu avon punye tu ke dik? akak pun pengila minyak wangi gak,berlambak2 koleksi minyak wangi,satu pakai tak kurang separuh dah beli yang lain..heeee..

mmg bertebiat! tapi bukan membazir~ hihihi

Misz Mieza said...

Shopping adalah terbaik wanita! Hihok! ;p

Pykaa Pdott said...

akak amik yang laki jugak ke ? tak psal je nanti abg bising lagi . hehe

cci said...

amboi.. shopping no..

~didiey~ said...

didiey suka DKNY :) botol bentuk epal tu..hehe