26 November 2012

SEGMEN FOLLOW DAN BLOGWALKING OLEH MIALIANA.COM

eh KAK MIALIANA a.k.a BLOGGER FEMES wat segmen la .. jom pakat ramai-ramai kita join .. boleh sambil-sambil naikkan trafik blog .. hehe ..


jumlah follower sekarang 



smile .. sMiLE .. SMILE
 suka blog kak mia ni sebab blog CEPAT LOADING dan OWNER seorang PERAMAH ..

53 comments:

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen

Anisa Anuar said...

aah kak mia sgt peramah

Wana Owen said...

kita pun dah join jugakk.selamat bersegmen!

Mia Liana said...

terima kasih ya deq.. sudi join segmen kak mia ni.

dah check dan entri penyertaan lengkap.

Shiyda Aqma said...

selamat bersegmen dear :)

Mysyah Holiday said...

Assalamualaikum.
Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 956.

Jika sudi, jom join segmen syah pula.
InsyAllah ada hadiah. (Link)

Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

hainom OKje said...

Wah...masing-masih dah join ni... OKje tak lagi...

Shasha Yacob said...

free nanti aku join . hihi

Yaa Niee said...

http://yanieandierah-diary.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking.html #dtg dari segmen yang sama .

Ieta Mat Sa'ad said...

Balas kunjungan. Terima kasih singgah ke blog saya... bestkan segmen kak mia? 100 bintang utknya. Terima kasih sudi menjadi rakan blog saya

~ cik matahari ~ said...

mar singgah dr segmen yg sama :)
*salam ukhuwwah*

http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Cik Aya said...

dtg dr segmen same..saye follow kamu..salam perkenalan

hnahdy said...

gud luck ye :)

Jna marcello said...

selamat bersegmen deq..sorry lambat terjah blog deq na bz sikit 2 hari lepas ;)

Mimie Najib said...

salam kunjungan dari segmen yng sama.. :)

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

Salam kenal... singgah sini balas kunjungan, lawat-lawat serta jenguk-jenguk kawasan dan follow awak juga... ^_^

nik ros said...

dah makin ramai dah follower..tahniah

Nor Salmi said...

Selamat bersegmen..
Mia memang peramah & merendah diri orangnya.

itu Akhil said...

salam pengenalan..
kunjungan balas ke sini..^_^

miz ruha said...

singgah jenguk dedeq dari segmen yang sama... ^_^

Arina Shamsul said...

selamat bersegmen dik :)

Pn.bayu said...

kunjungan balas dari sefment yang sama.... selamat pagi!

Sue PeLik said...

huhuhuhu okje join! dia join! serius jeles leh bermanja2 join semua bendaaa makkkkkk bila i nak leh buat balik semua neh??? huhuhuhu

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

Najihah Hasin said...

Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Hatimi Tahirruddin said...

membalas kunjungan...selamat bersegmen...

zOeY zAu YaH said...

smoga bertambah follower ;)

IsmailDotCom said...

Jalan2 ke tasik chini, Singgah sebentar dan follow sini :)

Jemput singgah blog isz :)

http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

✖BossKucing✖ said...

BW+FOLLOW cnie #973. .:)
dtg dr segmen sma.. jmput ke blog sy pula.. :P

http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

gudluck.. :)

azizah :) said...

selamat bersegmen yer yang :)

syiela said...

selamat bersegmen ye

Faqihah Husni said...

Assalamualaikum.. Blogger berusia 12 tahun singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

Dari segmen sama :)

Cik Zaniff said...

selamat bersegman..:)

Fendy said...

singgah dari segmen sama

http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Pecinta pink^^ said...

eh2 deq pun join gak :P

~didiey~ said...

byk nyeee follower dia...jelez! hehe

shidaR said...

selamat bersegmen deq :)

cci said...

gud luck.. ^_^

Eraz Fadli said...

Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

yeenMiscelivious said...

salam.. yeen dari segmen yang sama
jemput singgah jika ada kelapangan ^^
http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Azwar Syuhada said...

Azwa datang dari segmen yang sama.. :)

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

EMMYMAZLI said...

Salam.. Emmymazli datang dari segmen yang sama dan menjengah kawan yang bertandang dari tempat kita... ^_^ TQ

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

deno said...

hai! deno datang dari segmen yang sama! :)

afraa said...

afraa dtg dr segmen yg same.. done follow.. jom ke blog afraa ?

http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Cik Yaya said...

singgh dari blog cik mia..slm pknlan =)

Maria Menado~ said...

joined segmen sama.. salam perkenalan.. =)

Kelana Cinta said...

Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

Farra Izzaty said...

Assalamualaikum..
Follow dari segmen yang sama =)
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Farra Izzaty said...

Assalamualaikum..
Follow dari segmen yang sama =)
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Nor Salmi said...

bw dari segmen sama.
dah follow.

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mia Liana said...

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.