6 November 2012

AKU DAH .. KORUNG DAH ?

assalamualaikum ..

hi korung .. 

umur korang berapa ? da layak untuk mengundi ? hahaha ..

eh .. kenapa tetiba je aku ni kan ?

taklah .. tadi masa aku berniaga kan .. adalah pakcik tu yang entah datang dari mana tanya aku ..

pakcik : mek ni umur berapa ? jual sorang-sorang tak takut ke ?
aku : bakpe pokcik ?
pakcik : tengok kecik je .. macam budak tingkatan 1 je ..
aku : hahaha .. da layak mengundi ni pokcik ..

nah nah nah .. amik kau .. amik kau .. kecik sangat kah aku ni ? huarghhh ..

hahaha .. 

ok .. 

sebenarnya aku nak gitahu yang aku da layak untuk mengundi dan da siap daftar mengundi .. 
ni first time aku nak pergi mengundi .. haha . macam mana la ken ken ?


p/s : JOM gi MENGUNDI ,, pilih la yang mana menjadi pilihan korung .. kuikui

21 comments:

cik nana said...

tak daftar lagi mengundi. kikiki

aTieYusof Family said...

akak tak pernah mengundi lagi..huhu..
baru plan nak daftar :)

nur azian said...

waa nama sy pon da ade..taun ni dah 22..boley mengundi da la..hehe :)

Aishah Jahirah said...

akak dah penah mengundi sekali dulu...hehee

Aishah Jahirah said...

akak dah penah mengundi sekali dulu...hehee

Aishah Jahirah said...

akak dah penah mengundi sekali dulu...hehee

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

yeah... sy blom layak mengundi..ehhh hehehehe

Wana Owen said...

Dah pernah merasa mengundi.best.hehe

Dunia Wilma said...

Wilma dah daftar dan dah pernah pergi mengundi :-)

hainom OKje said...

Bagus...bagus... tunaikan kewajipan Deq...jangan menyesal dikemudian hari....
duk tepi pantai tu ...tak mandi ke?

Mya Abdullah said...

semangat tu!hehehee

aiNa yaZiD said...

betul. jom tunaikan kewajipan. sy pun daaah! heheeh =)

Encik H said...

erks..dah tingkatan 1 rupanya..ingatkan baru darjah 6..

are_lin@yu said...

besar dah ni dah blh ngundi..hehe

Nizam Ijam said...

hehe... selamat mengundi :)

saya dah update :) jom check

Pykaa Pdott said...

adik tak leyh lagi . hahaha akak adik nie memang kecik je . tapi kecik2 pon comel kan kan :p

trah zain said...

wooo... dah layak mengundi? akak la ni?haha
tahniah2, sy xcukup umur lg,,huhu

Herma Julianny said...

dah daftar dah!=p
ala, pak cik tu sengaja nak ngorat najihah tu...
hehehe...

MarliaMarble said...

tingkatan 1..? hahhaa..nak tanya buat menantu kot tu..=D

~didiey~ said...

awet muda.. ;)

Pink Lavender said...

selamat mengundi nanti!!:)
makneng follow kamu
meh ler follow makneng gak... :)