22 November 2012

HAINOM OKJE

assalamualaikum ..

buka je kat komen .. tengok ada komen yang belum di approve .. hehe .. tengok-tengok .. sampai spam tau ..
Mana entri baru ni DeQ? boringlah asyik ni aje.... kuikuikui ( ikut deq kali ni) KAK HAINOM OKJE
 nah .. hahaha .. akak .. kite kasi post kat entry ni.. hohoho .. jangan marah haaa ..

korung .. mesti korung kenal kan sapa kak HAINOM OKJE ni ? dia blogger yang sedang meningkat naik .. dan dia seorang peramah .. sporting .. comel .. hehe ..
kalau korang tak kenal .. memang rugi .. kenapa ? sebab rugi la .. haha ..

KAK HAINOM OKJE adalah seorang ISTERI yg manja kepada suaminya, IBU yg mengharapkan kasih sayang dari seorang anak dan ANAK yg mengharapkan keberkatan doa dari seorang yg bernama ibu .....

kak HAINOM OKJE ni mula berblogging atau On Blogger since April 2012 .. akak kite ni da ramai follower taw .. walaupun baru je ada blog .. hehe ..

ni wajah-wajah kebahagiaan kak HAINOM OKJE kite ..



oh ye .. SELAMAT ANIVERSERY KAK (biarpun lepas tapi setiap hari aniversery kak okje kan kan ) .. hehe .. semoga akak dimurahkan rezeki dan diberi kebahagiaan di dunia dan di akhirat .. jadi seorang ibu yang power RANGERS okeis .. kuikui .. OH LUPE 1 MENDE PENTING ! ! .. kalau masuk je blog akak kite nih .. mesti PEROT mintak makan dan AIRLIUR mintak keluar dari mulut .. hahaha ..

akak .. sori kalau tak pandai nak bercerita .. sebab kan sebab kan .. kepala tengah pusing .. tapi nak juga buat entry .. hohoho ..

15 comments:

Intan Norhaida said...

wah bestnye okje direview......
besar kemain wajah2 kebahagiaan tu...hhehe...
betul pe yg dicitekan u...:)

Mrs Velentine said...

tengok smpi kak hainom jadi mangsa entry..hehehe

ayut said...

:) kak hainom jd entry...review jugak jd ye :)

Nurul Aini said...

hehe..comel je review.. akak hainom okje cantik lah dalam gambar tu..sweet je tengok gambar family tu. selain peramah, pandai masak juga..hehe..lapor kalau masuk blog akak ni.

Shasha Yacob said...

ceh, nak usha usha dia kejap lah hihi

Wana Owen said...

nak pi la follow blog kak hainom okje.=)

hainom OKje said...

MAK AI........ 'MAK' kena reviewlah.....kui..kui..kui.. (kena ikut gelak orang yg mereview... ambik hati...ha...ha...)

Deq, OKje suka sesangat Deq.... Terima Kasih banyak-banyak sebab tolong promote tau!!! Muah...Muah...

Sajalah nak perli OKjelah tuew.... cakap follower OKje ramai.... 400 pun tak sampai lainlah dia... 1000 hu...hu...

~didiey~ said...

nak follow lah blog akak tu..hehe

aiNa yaZiD said...

okay~! aiNa nak terjah akak tu... =)

Jna marcello said...

nak kenal nak kenal BOLE hihihi ;)

aTieYusof Family said...

Kak Hainom OKje memang best..hehe..:)

Mieya Atiera said...

Itu yang seronoknya bila berblogging. Saling ambil berat antara satu sama lain :)

dya bunga said...

nk pergi terjah ni

nik ros said...

nnt blh terjah ke blog dia :)

shidaR said...

wahhh ade pembaca setia dsitu heheee ^_^