27 September 2012

SEGMEN : TANGKAP FOLLOWER SEBANYAK MUNGKIN

assalamualaikum .. selamat petang dan selamat bercuti ..

wahhh .. rindunya kat blog ni ,, dah 2 hari tak buka .. haha .. 

ok .. tadi aku ada blogwalking kat blog-blog mereka-mereka dan ternampak la satu segmen ni yang dianjurkan oleh adik NABILA MEDAN kita ni .. 

so .. dengan tak membuang masa .. aku nak join .. sebab .. wat masa sekarang ni .. aku nak wat entry pun takdo idea .. ngeee~ ..


follower sekarang 708 ORANG SAHAJA ..

p/s : jom pakat join ramai-ramai .. tak rugi pun larr .. lai lai

18 comments:

Everything's Everythings said...

HAAAA... Ak bru pk nk tagged kau tadi, tpi takut kau plak tak jenguk blog..

Ap2 pun gd luck ;D
semoga dpt tngkap byk follower

Nur Razlinda said...

hye...
salam perkenalan..
datang terjah dan tangkap awak dari segmen yg sama !! :D

shidaR said...

selamat bersegmen dear :)

Nurul Haidah said...

haidah da follow blog awak! please3!!follow haidah balik tau! jgn lupe. i'm wait for you! :) http://aidablurr96.blogspot.com

siti situ sana sini said...

Hai awak, done from me...jom BW & follow back...
http://akuadalahsiti.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Diera Tekikushika said...

Salam perkenalan ! Dah sampai pun blog awak. jom pergi blog saya pulak meh =)

arnissa said...

thnk you for da visiting me..

heeee, singgah sini follow kamu pulak..:)

.::: Princess MOMOY :::. said...

gud luck dear
hamboiii... banner comel jer

Mirah Halim said...

hi,datang balas kunjungan sambil follow

Nurul said...

HIHIHI ! Sudah 'tangkap' awak lagi~ Ngee ;)

Emas Putih said...

hai sy singgah sini :) meh2 follow n singgah :) dari segmen sama.
http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Eraz Fadli said...

Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Mrs.BuduBilis said...

assalamualaikum

sy singgah BW dari segmen yang sama. done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Aimi Syahirah said...

Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here.. ! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

aisyah humaira' said...

dtg terjah dari segmen sama !!
done follow here :)
http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html


NIERA BARU KAHWIN MUDA !!
JOM BACA KISAH NIERA > http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/indahnya-bercinta-selepas-kahwin-par1.html

eyka said...

salam perkenalan... hye,terjah sini.. dari segmen yang sama.. jemput singgah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

irwan alessa said...

salam, datang singgah sini dari segmen yang sama.. follow blog awak sekali.. hit me back ok??

http://irwanalessatyme.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html