28 September 2012

ENTRY BERGAMBAR | SI BEBEAR DAN SI ADIK






balik je dari kedai tadi .. aku nampak adik aku yang no 8 9 dan 10 ni duk pakaikan baju kat bebear .. so .. aku yang takda idea nak update blog malam ni .. terus dapat idea .. haha

aku : ah , ain , chacha .. cepat pakaikan baju untuk bebear semua ni .. nak ambil gambar .. masuk dalam blog ..

adik-adik : ok ..

aku pun apa lagi kan .. susun atur semua bebear yang da ciap diorang pakaikan baju .. snap snap sekali dengan mereka .. hahaha ..
 
p/s : aku suka tengok gelagat adik-adik aku yang leh wat aku gelak sendiri .. 
i m sorry .. adik-adik ni seksa-seksa sikit .. haha

16 comments:

jihah jimur said...

hahhaa.. comeynyer...

nur azian said...

bebear lebih besar dr adik dia la..
sy pon suka bebear gak..
nak jugak yg besar mcm tuh..
jom komen kat sy lak

cik nana said...

anonom someyyyy nye bear ngn adik tuuu..bear besarrr punyaaa.

Sue PeLik said...

adoiiiiiiii banyakkknyaaa nak satu boleh tak??? memang suka sangat teddy!!! huhuhu

eja samad said...

amboii...bnyk betol bear dye :)

Everything's Everythings said...

Hahahah
mcm ni pun boleh..
rajin bebetul la teddy tu bergambar

Everything's Everythings said...

Hahahah
mcm ni pun boleh..
rajin bebetul la teddy tu bergambar

.::: Princess MOMOY :::. said...

bebear lebih besar dari tuan bebear
comel2

RazFiRa said...

alololo banyak bear die..comeiiii

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

amboi.. comel aihh..

nik ros said...

comeynya adik-adik ni.byk tol teddy bear :)

★ aIsyaH ★ said...

cian adik dia terselit kat tgh2 bear tu..hehe..

btw,fotogenik gak eak..adik2 tu..kecik2 da pandai..hehe..xD

nice pic..^^

cci said...

hahaha comey semuanya.. tengelam abis adik dedeq.. ^_^

Cik Chokie said...

waaahhh besau besau beber dia . di sumbat adiknya dalam lautan beber :D

shidaR said...

geramnyeeee..bear2 tu nak laaa.....heheeee :D

Nora Karim said...

heheh comei la adik2 tu.... :D