23 September 2012

I M SICK | HOSPITAL BESAR SETIU

assalamualaikum ..

korung .. rindu aku tak ? aku rindu sangat kat korung . taw taw ?

maafla .. dah lama aku tak on9 kan kan ? sebab ?

sebab yang pertama .. adik aku yang no 2 tu bawak dua-dua laptop ke sana .. dan sebab yang kedua .. aku admit kat hospital la .. dari 20.9.2012 (pukul 1.30 pagi) hingga 22.9.2012 (12 tengahari) ..

aku sakit ..
kesian kan kat aku ..
hehe ..

sakit aku tak la banyak tapi banyak juga la .. haha .. capat macam keling..

aku masuk hospital sebab sakit perut .. dan . doktor suspek aku ada ependik .. tapi bila masuk wad tu .. penyakit aku bertukar jadi jangkitan kat limpa pula .. haha .. macam-macam kan .. dan .. bila da duk sana .. asthma aku mula la gatal nak tompang juga .. so .. sepatutnya 21 tu da boleh keluar .. tak dapat la keluar lagi .. kesian engko najihah .. haha ..

apa lagi .. ubat memang banyak gila la kan .. setiap 4 jam aku kena sedut ubat .. dan setiap tu juga la aku kena makan ubat dan kena masuk ubat melalui branula .. sakit sangat .. sob sob ..

nah aku sajikan makanan aku kat hospital sepanjang 3 hari dan dengan gambar aku sekali .. selamat menjamu selera .. haha ..

branular kaler hijau .. sakit woo .. panjang gila plastik dia tu .. haha ..

ni dah separuh ubat yang tinggal ..

 best duk hospital ni .. dapat tag nama free je .. huhu

 ada nampak gaya muka orang sakit tak .. ngee~
(baju gedabak besar ..)

terpaksa di tanggal awal-awal sebelum balik sebab da bengkak dan merah ..

 bila da tanggalkan .. mula la asa pelik kan .. haha 

 kubikal yang aku duk ni sekali dengan ibu bersalin .. sebab .. dewan bersalin dia tengah di baiki ..

ni stok ubat-ubat aku kat umah untuk 3 tahun kut .. haha

p/s : terima kasih kepada para pelawat yang sudi datang lawat aku kat hospital selama aku di tahan kat situ .. terharu sangat ..
dan 
terima kasih gak kat INCIK HUBBY sebab selalu teman time bosan dan tak dapat tidur .. 

13 comments:

"CT CoMeL" said...

jgn lupe mkn obat...

yoon da-hyun said...

tak ramai orang dlm cubical tho yeah .
nampak sepi dan selesa .
semoga cepat sembuh dear :)

kasihredha said...

semoga cepat sembuh

nik ros said...

ptt la dah lama tak online.moga cepat sembuh yea dik :)

cci said...

patutla lama x on9.. semoga cepsembuh ek... rindu awak juga.. ^_^

Azee Hana said...

semoga cepat sembuah sepenuhnya ye dear..

Arina Shamsul said...

Alahai,cian dia..semoga cepat sembuh ye dik..rajin2 makan ubat tau ..

Nasuha said...

sabar2..biasalah klu dh ddk hsptl. cucuk sana sini..

Everything's Everythings said...

Wahh patut la lama tak update blog,
ap2 pun semoga cepat sembuh ^^
aku pun pernah kena apendiks waktu darjah 6 dulu..
nasib baik la kena awal2 ;P

jihah jimur said...

kembar T.T semoga cepat sembuh yer...

Aida Omar said...

Aida yg tengok nie pun dah terasa ngilu cucuk2 tu.. huuu! apa2 pun semoga kamu cepat sembuh ya.. Alhamdulillah dah keluar wad eh?

shidaR said...

mmg rindu dear..huhu sakit ke xtahu pn ingt kn kpe xupdate blog..so skg mcmna dedeq??

Michelle Hopell said...

cepat sembuh sis .. =)