14 September 2012

I M SORRY

  
I M SORRY ..

aku minta maaf dengan seikhlas hati sebab .. dengan ENTRY aku yang PUNCA PENYAKIT TB YANG TERBARU .. ada anonymous yang da marah ..


maaf .. aku tak terniat pun nak wat semua marah dengan entry aku yang tu ..
aku cuma terhibur dengan telatah adik aku .. then aku nak kongsi .. tapi .. tajuk ENTRY aku tu mungkin tak sesuai kot .. 
aku minta maaf kewh .. aku tak pernah terniat pun ..

p/s : rasa bersalah tapi dalam pertimbangan untuk memadam ENTRY tu ..
 

15 comments:

Azee Hana said...

mungkin kite secara x sengaja wat orang marah..tapi saya dah bace entry tu,,kelakar..hee

dEdEQ dE wIshEs said...

TU LA .. ^_^ .. XPELA .. SALAH DEDEQ GAK TU .. WAT TAJUK ENTAH PAPE

ref said...

hehe entah la. takde pee pon yang teruk sangat.. penyakit tb. huhu jangan buat kira sangat ngan anoym tu. huhu

shidaR said...

dedeq jus ignore sipolan tu..sbb bg shida bnde senario antra adik bradik bkn nk mmpersendakan penyakit tu..actly byk lg bnde yg serius dibuat main..setakat hal ni shida rasa agak kecil..dun worry xyah padam entri tu..k

dEdEQ dE wIshEs said...

REF : MEKASIH .. TU LA .. TP RASE BERSALAH GAK ..

SHIDA : SEDIH GAK BILE BACE KOMEN TU .. ASE NK NANGIS .. TP WAT SLAMBER BADAK JE NI .. HEHE .. A AH . DA TNYE MAMA TD .. MAMA KATE MENDE GINI PUN NK JDKAN ISU .. MENDE BESAR XDE PLAK .. SO .. DEDEQ PGG LA YG SHIDA CKAP .. IGNORE SIPOLAN TU JE .. ^_^ N XMO PADAM LA ..

Everything's Everythings said...

alamak aku pun terkomen kelakar plak tu..
Niatnya bukannya nak mengutuk org yg terkena penyakit tu just mengelakkan entry kau je.

minta maaf juga utk org yg betul2 sedang mencari punca penyakit tersebut..

aswadz said...

x paham aku apa yg dia x puas hati nyer. ke spam je tuh?

hainom OKje said...

Nanti OKje gelidah entri tu ... yg mana ek

Si Matatajam said...

Dah lumrah dear..tak semua org suka apa yg kita post kat blog kita...

Norashiqin Kamaruzaman said...

alahaii...ade plak yg terasa ye...huhu tapi baguslah dedeq ni...walaupun n3 tu ok je pon, tapi dedeq minta maaf juga =)

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

org tu xpndai bergurau.. xpyah delete.. br kn aje..

nik ros said...

mcm spam jea.

Pecinta pink^^ said...

ALA..XPYAH PDM :( ABAIKAN JER..HEHE

.::: Princess MOMOY :::. said...

oh cik anony jangan marah sangat ye. mungkin dear najihah tak sengaja

Encik H said...

aaaa..nak advise something, if u dont mind la..harap tak marah or terasa ea..:D

just nk bgtau, kalau boleh, kurangkan menaip CAPSLOCK sewaktu komen..sebab dalam dunia maya ni, CAPSLOCK tu sama macam kita shout or menjerit..biasanya CAPSLOCK ni digunakan time marah..so kalau boleh elakkan komen guna CAPSLOCK, takut2 ada org lain akan terasa..hehehe