16 December 2013

WEDDING AKMA & AZRUL

Assalamualaikum ..

Harini .. eh silap .. malam ni .. aku nak ceritakan wedding my BFF daripada kecik sampai aku kecik tak besar-besar .. hikhik .. 

Alhamdulillah .. my BFF melangsungkan perkahwinan mereka pada 11.12.13 .. (auuwwww .. sweet sangat-sangat kan tarikh tu) .. Sebenarnya .. aku nak gak ada something2 dengan tarikh tu .. tapi tak dapet den nak tunaikan . hakhak .. no money no majlis ma .. uhuk .. (SIAN)

Tahniah shima .. long tumpang hepi meloncat-loncat atas kebahagiaan kamu berdua .. akhirnya .. salah sorang dari BFF aku dari kecik sampai aku masih kecik dan disunting orang ..

Aku ? aku ? aku ? errrr .. bialah blog sahaja yang menyampaikan .. mihmihmih ..

Ni haaa . ada sedikit santapan gambar untuk kalian2 semua makan tengok .. Sila tengok dalam keadaan teruja dan gumbira atas kegembiraan orang lain .. 




























MA .. SEMOGA BAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT .. IN SHA ALLAH .. AMIN 
AKU SAYANG KO SAMPAI BEBILE BEBILE .. IHIK .. TOUCHING .. BILE KAWAN DAH DI AMBIL ORANG ..

CANTIK SANGAT2 KAWAN AKU NI .. 


4 comments:

sYiRa LoKMaN said...

cantikk..happening..best kn ble kawan da kawin :P

AINA ZAIRULNIZAM said...

Meriahnya! pengantin sepadan and cantik :D

Razfira said...

congrats for bride and groom!

Deqla Manjew said...

cantik n happening gitu majlisnya.. tahniah dan selmt pengantin baru buat kwn dedeq ye..