16 December 2013

JOM JADI FOLLOWER KE 1988 DAN 1990

Assalamualaikum ..

Uit uit .. ni bukan SEGMEN atau GA taw taw .. tapi ni saja nak bagi GIFT untuk follower ke 1988 dan 1990 .. 

Eh .. kenapa pulak mesti FOLLOWER ke 1988 dan 1990 je ? sebab .. 

Haaa .. sebabnye .. 1988 tu tahun lahirnya AHMAD FAHMI dan 1990 tu tahun lahirnya WAN NAJIHAH KARIMAH .. 

Eh ? sapa pulak tuan punya nama-nama tu ? 

Hikhik .. nama-nama tu adalah owners BLOG SETIAP DETIK CERITA TENTANG KITA .. 

So .. untuk sesiapa yang jadi atau follow atau terfollow atau terpaksa follow blog ni .. dan no dia adalah 1988 dan 1990 .. sila snap-snap pic untuk tuntut adiah .. hikhik .. 

SEKIAN 

detail .. hantar ke DEDEQ DE WISHES ... (Nama , Alamat , No tel) 

4 comments:

Diyana Hani said...

nak jd follower kak yang ke 1988 ke kak.ley x?? haha..tp tak ley la pulak..hani datang sini.

Hana Jalil said...

kalau unfollow lps tu follow balik aci tak? haha :D siapa lah follower bertuah tu

♥♥ Nur ♥♥ said...

1988 tahun lahir ku...huhuhuuh

Deqla Manjew said...

skng followers dah 1986.. wahh.. sape la agaknya yer yg bertuah tu? x aci la camni akk dah lama follow.. akk unfollow aps tu follow blk bole? aci tak? haha..