1 December 2013

Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !


EHEM .. EHEM .. 
assalamualaikum .. errr . ok . nak cerita sikit pasal umur blog dedeq ni dah 3 tahun lebih tapi dedeq baru ambil tahu pasal blog ni baru je tahun ni .. hahaha .. abis belajar 3 tahun kat KLMUC baru lah minat nak berblogging wujud balik .. ngee~ . ok sampai situ je la .. sekian . kihkih ..

MANGSA TAG dedeq :


dan yang tag tertag tu .. JOM JOM pakat join .. hehehe .. RM100 tu

7 comments:

Nuna husna said...

Lol masuk GA tak pernah nak bertuah

ejulz said...

Gud luck.. :)

Cik Fie said...

Salam . Dari segmen yang sama . :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

Deqla Manjew said...

good luck yer.. ;)

Nik Ainaa said...

hai, blogger. nak minta tolong boleh? http://inameowmew.blogspot.com/2013/12/exchange-link.html :)

nurakmalina julaihee said...

jemput visit n follow blog sy. tq :)

http://nurakmalina.blogspot.com/

Noratiqah Adib said...

Assalamualaikum. ^^
Hadiah yang sungguh awesome! Hampir 100 hadiah disediakan, 64 pemenang dicari, jom join meriahkan GA yang simple yet awesome ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/11/simple-yet-awesome-giveaway.html