23 October 2013

NUFFNANG | BE KE SEBELAS (Talent Corp SFCF)

Alhamdulillah .. rezeki .. 

Banyak sangat dugaan bulan ni .. 
  • Akaun 8share kena suspended (tak tahu apa sebab) .. dalam tu ada rm284
  • Lappy pulak 2 2 masuk wad .. (1 dah keluar .. 1 lagi masih kad dalam wad) .. habis rm290 untuk baiki screen lappy
  • Duit hilang rm50 
Tapi alhamdulillah .. disebalik dugaan yang aku kena hadapi ni .. PAMILY dan SI MAMAT selalu ada support belakang depan kiri kanan .. hehe .. dan ..aku dapat hikmat disebalik yang jadi ..

Dapat ganjaran lain ..
  • Dapat internet mobile dah 3 hari free (harini free lagi)
  • Bos bagi duit belanja rm100 (terkezut kau .. haha .. sebab mutu kerja memuaskan)
  • Duit dari nuffnang dah mula naik-naik dan naik ..
SEKARANG dah dapat BE yang ke 11 .. alhamdulillah .. thanx INCIK / CIK nuffnang sebab selalu bagi aku BE walaupun da jarang update entry disebabkan dugaan-dugaan yang datang .. LOVE U NUFFNANG ..


10 comments:

Deqla Manjew said...

wahh rezeki kawen lagi..tahniah2.. ;)

Lelaki said...

untung la kannn.

Shida Radzuan said...

tahniah deq :)

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,
Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

hainom OKje said...

Semua tu ada himahkan...disebalik dugaan ada jugak rezeki yang datang!

azizah :) said...

tahniah dedeq!!

ainur roslan said...

uhanniuka ya ukhti :)

ainur roslan said...

tulah kak, kita hanya merancang, Tuhan yang menentukannya :)

ainur roslan said...

setiap sesuatu tu pasti ada hikmahnya :) :)

ainur roslan said...

blogwalking.. singgah sini :)