19 October 2013

ENTRY BERGAMBAR | KEBAHAGIAAN MILIK KAMI


Assalamualaikum .. 

Waaa .. lamanya tak luang masa kat DIARI ni .. 
Err .. nak bercerita pun dah rasa janggal .. (ecewah .. poyo) haha
..................................
Semalam aku keluar DATE .. haha .. date untuk gi cari dan intai-intai barang gubahan .. ecewah .. poyo lagi sekali .. haha .. majlisnya banyak bulan lagi tapi dah pergi intai-intai barang kan .. gedik .. haha .. Sambil-sambil tu pergi tengok baby "BECKHAM" .. hencem .. rambut da pacak-pacak bila keluar dari perot ... hoho .. dan lagi .. on the way nak balik dari tengok baby "BECKHAM" tu .. pergi pantai dengan SI MAMAT tapi terserempak dengan pamily aku .. so apa lagi .. JOIN sama la .. haha ..

Tak nak cakap pape .. Tengok gambar kat bawah je la eh .. betapa bahagianya aku dengan mereka-mereka yang tersayang .. Alhamdulillah .. 













thanx a lot SI MAMAT sebab sudi bawak SEMEK keluar .. dan thanx jugak sebab jadi driver tuk pegi situ dan sini .. ikut je gelagat SEMEK dia ni . haha

* THEME tunang kaler grey .. (fuh .. susah nak cari barang kaler grey .. haha)



11 comments:

hainom OKje said...

Seronoknya Semek lor ni yeh.... Manis je tengok Si Mamat senyum patut pun Semek tertawan....hehe
Baby tu anak sapa Deq?

QUEEN of Heart said...

bestnye lepak-lepak kat pantai

mama amir said...

bestnye jalan2 kat pantai...ni yang buat rasa nak g pantai gak ni...hehe
kat pantai mana ni?...

Cik Mun said...

wahh..nak tunang dah ek..seronok dpt gi jalan2 ye..

Nadya Dyana said...

woaa da tunang^^

adrianna syaz said...

Salm kenal..snggah dan folo blog setiap detik..jika sdi,snggah ke blog sya..bleh kawan2..sya suka warna grey :)

nik ros said...

bestnyer jalan2. wow.warna grey yea. cantik gak tu.pastu campur sikit warna silver.mesti menarik.

CXopportunities said...

selamat bertunang dedeq! best tau bile da jd tunang org nanti. just bykkn bljr dan saling mempercayai tau. apa2 pun jd, bawa berbincang :) In Shaa Allah. kita yg corak kehidupan kite. itu yg tunang cx ckp :) anyway, bile tunang dedeq?

trah zain said...

ceeee kak jie,,, sukanya dia,,hehe

huny madu said...

bahagianya deq... moga hubungan korang berkekalan hingga keakhirnya, amin..!

psssttt..! mamat tu encem la hihi aaauuwww jangan marah..!! ;)

Deqla Manjew said...

amboiiii berjubah di tepian pantai..hihi..