12 October 2013

BERSARA DARI DUNIA BLOGGER

Assalamualaikum .. Hmmm . Sedihh .. Sedihhh sangat bila kaki dah patah ni .. Da totally tuan kedai tu kate tak dapat nak baiki sebab ? Ntahlah .. Alahai .. 2 2 kaki sume da tak berfungsi ..

Bila seorang blogger .. Dah takde lappy .. Dah tak bergune kan .. Bagi aku la sebab .. Aku tak mampu nak menaip pakai hp samsung ace plus ni .. Kecikk sangat . Alahai ..

So .. Aku amik keputusan tuk bersara buat sementara dari dunia blogger ni sampai kaki aku a.k.a lappy aku siap di baiki ..

Doakan semoga kaki aku dapat di operate .. Walopun mahal .. Sanggup sebab sayang yang lame .. Hmm .. Oh ye .. Sape-sape aade nak jual screen acer yang size besar dari netbook dan kecik dari compex biase .. Bagitahu la .. Sebab nak baiki lappy yang lame ..

No contect sms / wassup 0133458296 .. Tak pun pm je kat fb dedeq de wishes ..

Mekasih sume .. N maaf . Hadiah yang belum dipos . Insya allah dalam mase terdekat

8 comments:

♥♥ Nur ♥♥ said...

terkezut nur...ingtkan nak bersara terus..rupa-rupanya sementara...
tak pe take your time...janji lappy sihat sihat semula...hihihihhi

Norhasniza Khalid said...

hilang sorang kawan blogger mama jika awak bersara.. hihi..

kunjungan petang mama...

syasya said...

get well soon! =))

ct aman said...

singgah+follow sini:)

ctamanaqim.blogspot.com

Sya Mimie said...

erm.. mmng tak best kalau lappy buat hal kan.. hope ianya cepat baik.. :)

Azim Aris said...

mg cepat sembuh
Tak Mungkin Benar

Lelaki said...

orait

hainom OKje said...

Patut pun senyap je selama ni .....rupanya kaki patoh....Sabau aje le...memang pun Deq nsk berentri pakai Hp mmg payoh.....