22 October 2013

INBOX LUCAH

ASTAGFIRULLAHALAZIM .. 

Tengah-tengah aku duk on9 kejap tadi .. tetiba je ada sampai msj dari seorang makhluk ALLAH ni yang duk hantar CHAT gambar "ANU" dia kat FB .. perghhh .. agak kurang ajar kan .. sanggap ke ape ? agak-agak la weyhh .. hormat sikit orang .. jangan duk main terjah je hantar gambar bukan-bukan .. 

INI HABUAN KO .. 
salah 1 pengajaran untuk ko .. bila-bila nak hantar gambar .. tengok orang la BROTHER .. macam haremmm .. 







19 comments:

Anonymous said...

OH PAROK!

Cik Mun said...

aaaaaaa..tutup mata..

Shark Kay said...

aaaaa..
awat x sensor gambar lucah tu.
muka mamat tu je xyah sensor,
rasanya lagi elok gambar lucah tu sensor,
x manis dipandang,

ini mamat mmg bikin kaum laki malu jer.

TelingaBulat said...

ish2 gile laa...da kenapa macam tuh skali..kesian btol

Hanz said...

:O :O bodo giler orang tu..report akaun si giler seks tu kat fb jew..suruh kawan2 report sama..compom akaun dia kena delete dgn fb team lepas tu..

Nina Maslizza said...

pernah dapat mcm ni juga,,rasa mcm nak nangis pun ada.umph,pasal gambar tu, better bagi blurr.tak baik readers yang singgah pun dapat dosa tengok benda tu

JunAina said...

Opocottt...adoyaiii...

Pelik betul org macam ni mesti sakit jiwa.

~AmyLiana86~ said...

ada jgk manusia cmtu.bengong..huhu

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

???????????

Suria Lekatlekitgurl said...

baru sunat kot.. excited tak tau nak tunjuk kat sapa dah.. atau baru akil baligh.. excited nak bagitau orang. sumpah kontot baru tau kan???

huny madu said...

Erkkkk macam tu pun ada! Gila!

ima salsuzaima said...

glupppp..haha..tayangan free.. memang patut d block selamanya..euwww..

KongsiBlog said...

ou.. cian die,.. habis la.. lepas ni fames di dunia blogger

hainom OKje said...

Tak tahanlah tu Deq. ..kesiankan bangsa kita kalau cenggitu punya attitude

Deqla Manjew said...

eeeiii... x senonoh..!! geli ...!! yearkkk... !!

Naruha Atsuko said...

hahahaha buat malu orang timur..

Rosmiza Ali said...

Hoi! Gilo apo? dedeq kenal ke mamat ni? Dah patut kawen dah mamat gs nih.. Membahayakan orang ramai.. Block!!!
ZON PERMAISURI CHOMEL

FAIZAL AHMAD said...

sempit tol otak dia kn ...bengong :)

Shida Radzuan said...

uihh gila..deq..huhuhu..nk pensan akak hahaa..