23 October 2013

AFFILIATE (PPS) | Pay Per Click (PPC)

http://iklansticky.com/hop.php?ref=dedeq
Bosan tiada sales dalam program affiliate pay per sale (PPS) yang disertai?
Di IklanSticky.com, kami sedia membayar komisyen  tanpa pelawat membuat pembelian. Komisyen anda akan bayar komisyen berdasarkan beberapa klik yang anda berjaya kumpul dalam sesuatu kempen. Kami namakannya program Pay Per Click (PPC).

http://iklansticky.com/hop.php?ref=dedeq
Apa Itu IklanSticky.Com?
Iklansticky.com ni program affiliate pay per click (PPC). HANYA DENGAN KLIK je kita dapat duit ..
Berapa Kadar Bayaran Per Klik?
Komisyen anda adalah dikira berdasarkan kategori komisyen per klik yang ditetapkan oleh IklanSticky. Komisyen anda akan bermula dengan RM0.15 per klik hingga RM0.015 per klik, berikut merupakan jadual bayaran komisyen mengikut bilangan klik dalam satu bulan :
komisen iklansticky Cara Mudah Buat Duit Satu Klik RM 0.15 Sen   IklanSticky.com
* Minimum kelayakkan cash-out adalah 100 klik atau bersamaa RM15.00. Klik yang kurang dari 99 dibenar bawah ke bulan berikut dan berkumpul sehingga kelayakkan tercapai . ** Maksimum pay-out untuk sesorang agen adalah RM250.00 per bulan.

http://iklansticky.com/hop.php?ref=dedeq

Berikut adalah cara pengiraan komisyen berdasarkan klik dan komisyen per klik :



Apa Yang Menariknya?
Boleh disebarkan ke :
  1. Blog sendiri atau pun blogwalking dengan tinggalkan komen yang ada link klik.
  2. Facebook page dan fan page sendiri.
  3. Forum-forum terkenal seperti wangcyber.com atau cari.com dan lain-lain.
  4. Subscriber e-mail list bagi mereka yang adalah
  5. Portal-portal percuma atau berbayar
  6. Iklan berbayar seperti google adsense, fb ads dan lain-lain
SAPA-SAPA NAK CARI DUIT LEBIH .. DAFTAR FREE KAT SINI

P.S. IklanSticky adalah satu platform yang membekalkan maklumat berinformasi serta peluang menjana pendapatan melalui program PPC. Sila maanfaatkan peluang ini untuk meningkatkan pendapatan berpanjangan anda. Bahkan kata “sikit-sikit, lama jadi bukit”

4 comments:

Emas Putih said...

dah daftar :)a

hainom OKje said...

Wah Deq......berkembang nampaknya bisnes Deq...hehe

Shida Radzuan said...

insyallah akak join nnt.. :)

master said...

Jom ke blog sy http://gerbangmayafreeaffiliate.blogspot.com