9 September 2013

NUFFNANG | BE KETIGA ( FOTON MY ROADSHOW CAMPAIGN )

Alhamdulillah .. 

Dapat BE lagi satu dari EN NUFFNANG yang tersayang .. duit da makin bertambah .. hehe .. seronok .. untung-untung boleh cashout kan .. tak pernah lagi nak cashout nuffnang ni .. harap-harap boleh la yea .. amin ..

Kali ni iklan dari FOTON MY ROADSHOW CAMPAIGN .. terima kasih sebab memilih blog CERITA TENTANG KITA ni untuk promosi iklan walaupun yang visit blog ni tak ramai .. 



14 comments:

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum... moga2 lepas nie eaning dah bertambah boleh cash out k...

mselim3

Norhasniza Khalid said...

wah tahniah ye dear... nanti mama klik klik di sini..

mOoN said...

gud luck... tahniah tau.. :)

huny madu said...

Tahniah deq :) nanti akak klik2 ads tu ye

Kin Naz said...

waa bestnya

Asha Lya said...

Syukur rezeki bertambah..sy klik2 ye

Mrs Velentine said...

alhamdulillah rezeki..kak MV klik save 22

Farah Waheda Wahid said...

congrats deq, kakak tumpang happy untuk deq, alhamdulillah rezeki kan?

Cik Itah@RRP said...

tahniah ..

Yumida Huda said...

alhamdulillah
tahniah dedek

yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

ainur roslan said...

visit tak ramai pun, dah 2000 lebih followers tu :p

ainur roslan said...

dedeq mesti happy gler kan :)

ainur roslan said...

mesti happy dedeq :)

ainur roslan said...

blogwalking.. singgah sini :)