23 September 2013

CHURP-CHURP | BERWAJAH BARU DAN SEMUA BARU

Assalamualaikum . 

Wow .. berwajah baru .. cantek .. chek earning pun BARU naik . hahaha .. Lepas ni lebih semangat tuk share iklan CHURP-CHURP tapi bile chek .. takde pulak iklan . hahaha (=_=') .. 

Sekarang ni semua pasal duit .. kalau korang kate duit tak penting dalam perhubungan atau ikatan . itu semua POYO .. hahaha .. sebab sekarang ni nak masuk tandas pun da kena bayar 30 sen .. Semua about money money money . hahaha .. so . usaha gigih .. 

CHURP-CHURP sangat membantu walaupun tak pernah lagi merasa duit dari dia . hahaha .. 



9 comments:

Mrs Velentine said...

dedeq..yup wajah baru tp iklan lama..kak MV dah pernah rasa duit dr churp2..dan tahun ni nak buat cashout sebab dah lebih 100

Cik Balqis said...

tp cam payah je..da xde mood nak share iklan churp2 dahh..terus buang (Y.Y)

Deqla Manjew said...

xde daftar iklan chup2 nih..huhu..

Mieya Atiera said...

Mieya pon baru je perasan pagi tadi. Still tercari-cari lagi. Takpe2, lepas nie kena explore lebih lagi nie

~AmyLiana86~ said...

da lama xaktif churp2..mls nk share2 iklan nie..huhu..baru dapat sekali je cash out..tu pun syukur alhamdulillah.. =)

aien hermionie said...

wah sikit lagi tue nak cukup seratus.. :)

Sis AI said...

Hmmm.. Famous kan churp churp ni. Kalau sis tak update muka baru, sy pun taktau, haha! Entah la, stakat ni tak rasa nak churp bin churp lagi, haha!

ainur roslan said...

ya..semua itu POYO haha

ainur roslan said...

ye, skarang semua perlu duit..kos sara hidup pun dah makin naik, lagilah kan