4 June 2014

NOUR AIN | KESAN dan PADAH

Assalamualaikum 

Aku adalah pengguna produk NOUR AIN . Baru 7 hari aku berjinak-jinak dengan produk ni .. KESAN yang aku tengok selama 7 hari menggunakan produk ni adalah .. muka aku makin PUTIH .. makin BERSIH .. makin BEBAS JERAWAT .. makin PUDAR parut jerawat .. alhamdulillah .. 

Syukur sangat-sangat sebab di perkenalkan produk ni oleh seorang kakak blogger .. nak tahu sape ? haa ni dia kak SURIA LEKATLEKIT .. MEKASIH kak .. suka sangat bila guna produk ni .. 

PADAH penggunaan produk ni .. aku makin YAKIN dan BERANI untuk mengenakan tudung dengan pelbagai gaya dan dah tak rasa RENDAH DIRI .. mungkin sebelum guna NOUR AIN muka aku penuh dengan parut dan jerawat pasir (kecik-kecik) .. nak pakai bedak pun rasa .. alah . nampak jugak . baik tak payah pakai terus .. OK .. MEMANG AKU TAK PAKAI BEDAK .. hahaha .. tapi selepas guna produk ni .. aku cakap kat diri aku .. AKU CANTIK .. full stop .. memang aku CANTIK .. hahaha . terover sikit .. kalo korung pun nak CANTIK macam aku . jom guna produk NOUR AIN ni . insha allah ..

Gambar muka tunggu aku akan uplod selepas guna produk ni selama 1 bulan eh :) .. 

Bagi sape-sape nak try . meh pakat try . ni haa kotak trial dia ..

- SABUN (wangi)
- KRIM pagi (besh guna .. nampak "NUR" kat muka)
- KRIM malam (sikit pun tak berminyak)


RM50 untuk trial SET


14 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

bgus ea.. elok sgt tu =)

Suria Lekatlekitgurl said...

Alhamdulillah.. lepas ni nak naik pelamin makin berseri lah yer...

dEdEQ dE wIshEs said...

#NUYUI : HEHE . KAN . ELOK2 ..

#KAK SURIA : ALHAMDULILLAH .. MEKASIH KAK .. HARAP2 . EKEKE

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Murah juga. Ni rasa nak guna juga ni.

Sha Purple said...

haha Nour Ain memang terbaik. sekali pakai pasti akan setia. wink2

dEdEQ dE wIshEs said...

#DIKAINAA .. HAHAHA .. MMG OK LA HRGE DIE .. XMHAL SGT .. GUNE JGN XGUNE ..

#SHA PEPEL .. A A . MMG AKAN SETIA NI . HAHA

Cik Anis said...

singgah sini...

Pykaa Pdott said...

Mcm best je tgk sis guna . Dia melupas dak sis ? ?

Hannah Sytieh said...

kak suria lekat lekit tunjual ke produk ni yunk. ingat memg nak pakai. mcm bagus je.. ehe

cik amal said...

lepas akk beli, amal terus g beli.. tapi amal beli krim malam je... so far okay :D

cik amal said...

lepas akk beli, amal terus g beli.. tapi amal beli krim malam je... so far okay :D

Shida Radzuan said...

akak pakai ni dlu tp xngam plak..myb ssuai dgn kulit dedeq :)

CikTeddyCorner said...

Thanks review. Memang nak try produk ni tapi tak yakin.

Mio Chan said...

Assalamualaikum. jgan risau Nour Ain 100%tanpa pengelupasan, halal KKM &BPFK approved. nak tahu lebih lanjut follow insta shop @nourainskincare_4all. Produk dari stokis sah :)