16 June 2014

HAI BLOGGERS | JADI DJ KAT EWANA.FM

Assalamualaikum

KELLAS KAU DEDEQ .. da jadi DJ ye ? hahaha .. walaupun untuk 2 jam lebih ..

Err .. jadi DJ ni SUSAH .. tabik spering la untuk semua DJ2 kat seluruh negara ni .. walaupun belakang tabir .. kalau tak pandai nak BERCAKAP .. SUSUN AYAT .. COVER PERASAAN NERVOUS tu .. memang FAILED .. dan aku .. FAIL . hahahaha .. piss yoo ..

Acegini cerita dia sebenarnya .. Hari tu adik blogger kecik molek ATHIRAH CARELINK ni dapat jemputan dari blogger encem HALIM BROTHERS untuk ke konti EWANA.FM kat wangsa walk .. 

Aku dengan bosannya tawarkan diri untuk TEMAN adik TYA ke konti . sebab danau kota dan wangsa walk tu dekat gegiler .. haha . naik teksi rm7.50 .. dengan hujannya .. BASAH ok .. sian aku .. dan lagi kesian dekat HALIM , TYA dan ADIK kapel seminggu .. (LUPE NAME) .. kihkih .. nyanyuk .. sebab kena tunggu aku lama .. hoho

Sebelum ke konti tu .. HALIM BROTHER suruh ke LRT SRI RAMPAI dulu sebab nak makan BURGER RAMLY .. perghhhhhh .. memang sodap la beger die .. tak caye ? Tengok gambar aku kat bawah ni .. hahaha


so .. apa pendapat pasal beger tu bila tengok gambar ni ? ahahaha

Okeh .. lepas settle habiskan beger tu .. kami berempat bergerak ke KONTI EWANA.FM dengan berJALAN KAKI .. diulangi .. dengan berJALAN KAKI .. hahaha . penat penat .. gejala-gejala semput nak tiba tapi tak tiba lagi ..

Sampai-sampai je kat konti tu . berpeluh habis ketiak . grrrr .. tapi besh .. boleh kurangkan LEMAK tepu .. kihkih .. tak gitu TYA , HALIM and ADIK video kapel seminggu ? hahahaha ..

Rehat-rehat kejap sebelum masuk ON-AIR .. HALIM duk terangkan TYA pasal pe yang perlu cakap nanti .. aku tak terlibat .. tapi bila da sampai masa nak masuk tu .. aku di suruh pulak JOIN sekali ber"DJ" .. berduet dengan TYA lak tu .. sian TYA .. sebab aku .. dia kena ber"DUET" .. uhuk . SORI taw TYA sayanggggg ..

Ok ok . dah . moh tengok gambar kami .. 







Jom dengarkan radio on9 ewana.fm .. more than just a radio ..


4 comments:

Azwar Syuhada said...

Syoknya..ada pengalaman baru.. xD

CXopportunities said...

wah!! da jd dj pulak die. huhu. okay first time cx dgr nama radio ni. huhu

Nur Madihah said...

syoknya!

hainom OKje said...

Wahhhh...dahsyatnys Deq sekarang....glemer mak hehe...