5 June 2014

MY E-DAY (24052014)

Assalamualaikum

TAHNIAH .. TAHNIAH dan TAHNIAH for my SELF sebab da bertunang dan berjaya kawal ketar tangan masa bakal mak mertua nak sarung cincin .. kihkihkih .. dup dap dup dap ..

YEY .. aku da jadi tunang orang .. hahaha . 1 langkah maju kehadapan .. ecewah .. torbaikkkk . I LIKE .. dan ALHAMDULILLAH .. semua di permudahkan .

Terima kasih kat pamily aku yang banyak bersusah payah sediakan dan siapkan apa yang tak siap .. al-maklum . sebelum aku tunang ni .. aku kat kl .. then rushing balik naik bas .. nasib baik PONTENG kelas sehari sebelum tunang .. kalo tak . penat dan mesti kelam kabut . hahaha ..

Dan terima kasih jugak kat pamily INCIK TUNANG sebab datang ramai-ramai .. hohoho . tak sangka sangat .. semeriah ni .. ALHAMDULILLAH .. bahagia .. 

Nak tengok gambar tunang aku tak ? HAHAHA .. tapi untuk yang da ADD FB dan FOLLOW IG aku .. mesti dah tengok .. sebab laju je update kat sane . kohkohkoh








*my dad n my mum .. hehe .. macam PENGANTIN baru kan kan .. 

ADD FB : DEDEQ DE WISHES
FOLLOW IG : @dedeqdewishes


20 comments:

Hannah Sytieh said...

alhamdulillah. lawa :) baju cantik sgt..

cik kanta coklat said...

Suwetttnya deq :) pelamin tu nampak meriah, kaler pon menarik. Btw congrats dear,

suzzi junior said...

alhamdulilah..tahniah deq :)

YaNg AyEsHa said...

tahniah..cantik sangat :-)

mrs eyza said...

tahniah dah jadi tunangan orang...

cantik pelamin...

Mama Safiy Arfan said...

alamak muda nya mak ayah..umo bape dorg tu? ingatkan kakak n abg hehe

husna zahidi said...

cantik nya dedeq..:)
tahniah ye..

Nyamuk Terbang said...

sweetnya...lain muka dedeq bila makeup...lawa...tahniah yer

♥ Lia Abdillah ♥ said...

tahniah. btwwwww,, haah la. mudanya mak and ayah kak deq. hehe

PakcikLie PCL said...

salam...darah manis ; selamat menjadi tunangan tersayang.

~PCL
www.nazlee.com/
http://gelagatorang.blogspot.com/

Cik Pena said...

tahniah...cantik ;)

ma ❥ said...

TAHNIAH cantik baju :)

cik amal said...

serius cantikk... tengok kat fb awal2 dah :D


amal singgah sini.. moga tuan blog dimurahkan rezekiii..aamiiin

Dilaa Hassan said...

tahniah akak...akak jangan lupa jemput tau.saya org tganu..hehehe

nurerna hazwani said...

Tahniah dah jadi tunang orang.:)

Terapi Bekam Nur'Najwa said...

Tahniah... cantikkk sangat ^_^

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

HUYOOO.. awet muda betul ya mak n ayah Dedeq..:)

Butik GebuGebu said...

congratzzzz!! =)

http://butikgebugebu.blogspot.com/

Shida Radzuan said...

tahniah syg :)

P.A. said...

tahniahhhhh... cantikk sgt :)