19 July 2013

8SHARE | ALHAMDULILLAH .. DUIT PERTAMA


alhamdulillah .. 8share bagi duit . hahaha .. sonok gilerr .. terbaik la . susah orang nak bagi duit free-free kat kita ni kan ? hahaha .. 

duit dapat awal tapi resit tu lambat . hehe .. 

haaa . tapi masalah problem sekarang ni .. kenapa 8share tu cakap " Your account has not been activated yet. "  ? ada sape-sape tahu tak ? tolong tolong tolong .... resah gelisah kau memang de bom da ni haaa ..  




10 comments:

Farah Waheda Wahid said...

congratulations deq, kakak tumpang happy untuk adik kakak ni... *_^

JaSSNaNi said...

tahniah.. saya punya 8share tak sampai 10 hengget pun.. hehehe kelakor betul..

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

duit raya! hehehehe alhamdulillah dear.. :3

huny madu said...

Alhamdulillah.. duir raya tuh :)

Sally Samsaiman said...

sally punya pun dh received...awal-awal dulu ada klik dekat activation email tak...? cer klik blk lg sekali

Mrs Velentine said...

bukak email yang deq guna untuk daftar pastu ada activation email..click linknya

Amer Amirah said...

active kn acc , die akn hntr email dkt email kita nnti.

Setiasmile said...

alhamdulillah. murah rezeki dedeq...

Syuhada Salleh said...

besnyee..thniah ~

heirizalieyana said...

thniah, , yana xpernah lgi account jdi mcm tue,,mybe ada problem2 ape2 kowt..boleh tnya diorang