10 June 2013

PEPLUM KURUNG Cutting Mermaid dibahagian Skirt & bercorak POLKADOT !

 LIMITED EDITION ye !
(kami buat sedikit kelainan di bahagian lengan baju & bahagian belakang baju dengan meletak butang color blocking & yg paling best kurung ni datang in 1 piece ye!!)
Code : 01-100613
Price : RM 79
Colour : Dark Purple (baju) - Polkadot Hot Yellow (kain)
Free Size : muat dr size SS-XL
Material : Lycra Berat, Jatuh & X Jarang~
Stretchable, Comfy, Nice Cutting, Nampak Kurus Bila di Pakai
Tinggi Model : 159cm
Labuh Dress : 57 inci

postage : rm 8 (semenanjung), rm 10 (sarawak), rm 12 (sabah)
(BERAT > 800 GRAM)


LIMITED EDITION ye !
(kami buat sedikit kelainan di bahagian lengan baju & bahagian belakang baju dengan meletak butang color blocking & yg paling best kurung ni datang in 1 piece ye!!)
Code : 02-100613
Price : RM 79
Colour : Emerald Green (baju) - Polkadot Orange Magneta (kain)
Free Size : muat dr size SS-XL
Material : Lycra Berat, Jatuh & X Jarang~
Stretchable, Comfy, Nice Cutting, Nampak Kurus Bila di Pakai
Tinggi Model : 159cm
Labuh Dress : 57 inci

postage : rm 8 (semenanjung), rm 10 (sarawak), rm 12 (sabah)
(BERAT > 800 GRAM)

LIMITED EDITION ye !
(kami buat sedikit kelainan di bahagian lengan baju & bahagian belakang baju dengan meletak butang color blocking & yg paling best kurung ni datang in 1 piece ye!!)
Code : 03-100613
Price : RM 79
Colour : Sweet Turkuaz (baju) - Polkadot Sweet Blue (kain)
Free Size : muat dr size SS-XL
Material : Lycra Berat, Jatuh & X Jarang~
Stretchable, Comfy, Nice Cutting, Nampak Kurus Bila di Pakai
Tinggi Model : 159cm
Labuh Dress : 57 inci

postage : rm 8 (semenanjung), rm 10 (sarawak), rm 12 (sabah)
(BERAT > 800 GRAM)
 

LIMITED EDITION ye !
(kami buat sedikit kelainan di bahagian lengan baju & bahagian belakang baju dengan meletak butang color blocking & yg paling best kurung ni datang in 1 piece ye!!)
Code : 04-100613
Price : RM 79
Colour : Hot Red (baju) - Polkadot Emerald Green (kain)
Free Size : muat dr size SS-XL
Material : Lycra Berat, Jatuh & X Jarang~
Stretchable, Comfy, Nice Cutting, Nampak Kurus Bila di Pakai
Tinggi Model : 159cm
Labuh Dress : 57 inci

postage : rm 8 (semenanjung), rm 10 (sarawak), rm 12 (sabah)
(BERAT > 800 GRAM)



 LIMITED EDITION ye !
(kami buat sedikit kelainan di bahagian lengan baju & bahagian belakang baju dengan meletak butang color blocking & yg paling best kurung ni datang in 1 piece ye!!)
Code : 05-100613
Price : RM 79
Colour : Sweet Blue (baju) - Polkadot Sweet Pink (kain)
Free Size : muat dr size SS-XL
Material : Lycra Berat, Jatuh & X Jarang~
Stretchable, Comfy, Nice Cutting, Nampak Kurus Bila di Pakai
Tinggi Model : 159cm
Labuh Dress : 57 inci

postage : rm 8 (semenanjung), rm 10 (sarawak), rm 12 (sabah)
(BERAT > 800 GRAM)

LIMITED EDITION ye !
(kami buat sedikit kelainan di bahagian lengan baju & bahagian belakang baju dengan meletak butang color blocking & yg paling best kurung ni datang in 1 piece ye!!)
Code : 06-100613
Price : RM 79
Colour : Purple Pink( baju) - Polkadot Pastel Purple (kain)
Free Size : muat dr size SS-XL
Material : Lycra Berat, Jatuh & X Jarang~
Stretchable, Comfy, Nice Cutting, Nampak Kurus Bila di Pakai
Tinggi Model : 159cm
Labuh Dress : 57 inci

postage : rm 8 (semenanjung), rm 10 (sarawak), rm 12 (sabah)
(BERAT > 800 GRAM)

 

BERKENAN ? NAK ORDER ? boleh like page namie MINIMARKET dan pm .. @ add fb DEDEQ DE WISHES @ whatssap kat no 0133458296

15 comments:

JaSSNaNi said...

wow... lawanya... wane puple saja ade tak? tak combine ngan pink..

dEdEQ dE wIshEs said...

KAK NANI .. XDE LA KAK .. YANG NI DIE COMBINE KALER :)

nabila biela said...

camne nk beli ni??

Anonymous said...

I suka yg baju hijau dgn skirt oren tu. Ada lagi ke?

farHaNa razaLi said...

wow !cantik2 belake..xdek duwittt nak beli..sobss

mrs mell said...

cantiknya.. nursing punya ade tak?

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahhh... cantik
dear jual sendiri ker? bagus nyer
bisnes makin berkembang. tahniah

Deqla Manjew said...

sangat cantik... terpegun tengok tau.. tp takot x sesuai plak..sbb deqla ni kecik...huhu...

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Blogger! Jom join ni.. hadiah RM800 menanti anda!

http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

hainom OKje said...

Mmg cantik kalau anak dara yg pakai ni....lagi lagi yg nak bertunang hehe

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

blogger, jom join!

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/07/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger.html

Iera Lee said...

kuning purple tu available lg x?

Iera Lee said...

kuning purple tu available lg x?

Eiyda Eiydattul said...

Nak combine emerald green baju n kuning kain blh x.

Eiyda Eiydattul said...

Nak combine emerald green baju n kuning kain blh x.