30 June 2013

BBQ MKFC RETURN

assalamualaikum ..

ermm . nak mula dari mana erk ? hahaha . da kaku untuk start bercerita dalam BLOG kesayangan ni .. asyik sibuk luangkan masa dengan FACEBOOK je .. ish . kesian .. BLOG lak di anak tirikan . hehehe . ok .. hari ni aku nak kasi BLOG ni bahagia cikit macam FACEBOOK . hahaha ..

korung pernah tak join event yang dianjurkan oleh rakan-rakan alam maya ? kalau pernah .. camne rasa ? kalau tak pernah .. aku syorkan korung join lah . memang syiok habis .. giler-giler habis . hehehe


MASA : 3 petang - 6 petang
TARIKH : 28 JUN 2013
LOKASI : Pantai Airport
ANJURAN : Melewar King Fan Club "WE ARE CREW" (MKFC re'group)



BBQ MKFC RETURN ni dihadiri dalam linkungan 50 orang .. ramai kan ? wow . hehe . aku mula-mula memang terkezut sebab tengok kat MKFC RE'GROUP tu ramai yang cakap tak dapat join . hehe .. alih-alih sampai dalam pukul 3 lebih tu . tengok . fulamak . ramai gilerrr .. sonok abis korung .. tak rugi aku dari setiu naik sorang-sorang ke kuala terengganu . hahaha . dengan makan buat langsatnya .. kuikui . opsss . lebar pulak aku ni berpot pet pot pet . hahaha . jom tengok gambar kat bawah ni .. harap cemburu tengok kemesraan dan kebestan kami . hahaha ..

biar gambar je bercerita .. aku nak kerje . hahaha .. let's seeeeeeeeee ..
























KESUDAHANNYA .. semua bahagia . hehehe .. nak tunggu next event .. papai .... assalamualaikum ..

3 comments:

Deqla Manjew said...

wahh syoknye event..

hainom OKje said...

Muda muda muka kesemunya Deq

Hawa Syazana SD said...

Waaahhh. Ramai abang2 ni. Hihihi.